Γυναίκα : Ψυχολογία08 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Πώς να διατηρήσεις την Hygge αίσθηση ακόμα και το καλοκαίρι

5 tips για να πετύχεις τον δανέζικο τρόπο ζωής

Πώς να διατηρήσεις την Hygge αίσθηση ακόμα και το καλοκαίρι

Hygge το καλοκαίρι; Γίνεται. Βάλε κλιματισμό ή άναψε τον ανεμιστήρα για να νιώσεις πιο άνετα, αν δεν έχεις καλές σχέσεις με τη ζέστη και απόλαυσε το lifestyle trend που προτείνουν οι Δανοί. Μπορεί η όλη φιλοσοφία του hygge να σε παραπέμπει σε χειμωνιάτικα σκηνικά, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι παρά ένας τρόπος ζωής για κάθε εποχή, ακόμα και για το καλοκαίρι.

Διάβασε επίσης: Καλοκαιρινό hygge | 12 ιδέες για ζεν διακόσμηση και στο εξοχικό

Πώς θα διατηρήσεις την Hygge αίσθηση

Λευκά είδη

Τα λευκά είδη είναι απαραίτητα και το καλοκαίρι, απλά στην πιο light εκδοχή τους. Μπορείς εύκολα να ζεστάνεις ή να δροσίσεις ένα δωμάτιο με διάφορες στρώσεις λινών υφασμάτων.

 Loungewear 

Αφιέρωσε χρόνο για να βρεις χαριτωμένα και αέρινα ρούχα για το σπίτι – τόσο όταν είσαι μόνη όσο και με τους φίλους σου.

Φρέσκα λουλούδια

Ποιο είναι το μόνο πράγμα που είναι σπάνιο το χειμώνα; Τα πανέμορφα άνθη, φυσικά! Επωφελήσου από το γεγονός ότι τα λουλούδια είναι τόσο προσιτά αυτή την περίοδο του χρόνου γεμίζοντας το σπίτι σου με αυτά.

Φωτισμός

Ο φυσικός φωτισμός υπερέχει τους καλοκαιρινούς μήνες σε σχέση με τον χειμώνα.  Άνοιγε καθημερινά όλα τα παράθυρα και άφηνε το φως να εισχωρεί στο σπίτι σου.

πικ-νικ

Ετοίμασε ένα καλάθι για πικ-νικ και πάρε μαζί σου μερικά μαξιλάρια που είναι κατάλληλα για εξωτερικό χώρο. Εάν έχεις την τύχη να ζεις δίπλα στη θάλασσα, φτιάξε το τέλειο σκηνικό στην παραλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ