Γυναίκα : Μητέρα - Παιδί08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

5 τρόποι για να βγάζεις ωραίες παιδικές φωτογραφίες

Ανακάλυψε με ποιους τρόπους μπορείς να βγάζεις ωραίες παιδικές φωτογραφίες!

5 τρόποι για να βγάζεις ωραίες παιδικές φωτογραφίες

Πόσο εύκολο είναι να βγάζεις τα παιδιά σου ωραίες φωτογραφίες; Το να τους ζητάς να κάτσουν για ελάχιστα δευτερόλεπτα ακούνητα και χαμογελαστά μοιάζει ακατόρθωτο αφού δεν είσαι επαγγελματίας του είδους. Προσοχή όμως, τίποτα δεν είναι απίθανο χάρη σε αυτά τα μικρά μυστικά.

Πέσε στο επίπεδό τους (κυριολεκτικά)

Όταν έχεις ύψος 1.70 και το παιδί σου μόλις 1.10 είναι πολύ δελεαστικό για εκείνο το να θέλει να σκαρφαλώσει πάνω σου και να αρχίσει να παίζει με τη φωτογραφική ή το κινητό. Αντιθέτως, αν πέσεις στο επίπεδό του η συνεργασία θα είναι πολύ πιο εύκολη και κυρίως αποτελεσματική, αφού το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό και όμορφο.

Φώτισε το πρόσωπό τους

Όχι με κάποιο επαγγελματικό φως, αλλά με τις κατάλληλες ερωτήσεις. Ερωτήσεις του τύπου «Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό» ή «Τι δώρο θέλεις για τα γενέθλια σου» είναι ικανές να χαρίσουν στο παιδί το πιο γλυκό χαμόγελο και στο φωτογραφικό σου φακό τις πιο ωραίες λήψεις.

#Απλά παίξτε

Άφησε τα παίζουν όσο εσύ τα φωτογραφίζεις. Μπορεί να σου πάρει περισσότερο χρόνο μέχρι να πετύχεις την λήψη που θέλεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στα 100 κλικς θα υπάρχει τουλάχιστον ένα εξαιρετικό.

Απαγορευμένες κινήσεις

Άφησε τα παιδιά να κάνουν πράγματα που υπό νορμάλ συνθήκες δεν τα αφήνεις: όπως για παράδειγμα να χοροπηδούν στο κρεββάτι, να ανέβουν σε κάποιο έπιπλο ή να παίζουν με το φαγητό τους. Αυτές οι μικρές στιγμές ελευθερίας φωτίζουν το πρόσωπό τους και οι φωτογραφίες που θα βγάλεις θα είναι κάτι παραπάνω από αυθόρμητες.

5 τρόποι για να βγάζεις ωραίες παιδικές φωτογραφίες

Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό

Για να σου χαρίσει ένα παιδί το υπέροχο χαμόγελό του, πρέπει να το κάνεις να γελάσει. Μπορείτε λοιπόν να λέτε αστεία την ώρα της φωτογράφισης ή να του πεις να λέει τη κλασική λέξη «cheese», η οποία κάνει τα πρόσωπο του να χαμογελάει.

5 τρόποι για να βγάζεις ωραίες παιδικές φωτογραφίες

Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on https://christinamyprincess.wordpress.com/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ - ΠΑΙΔΙ

Best of network