Γυναίκα : Μητέρα - Παιδί05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

Lapin Ηouse | Η ιστορία ενός ρούχου από το σχεδιασμό μέχρι την τελική του μορφή

Στη νέα πραγματικότητα γίνε κι εσύ κομμάτι του #LapinKidsMission:Planet

Lapin Ηouse | Η ιστορία ενός ρούχου από το σχεδιασμό μέχρι την τελική του μορφή

Πίσω από τα ρούχα της Lapin Ηouse κρύβεται μία ιστορία που τα κάνει μοναδικά. Κάθε συλλογή ξεκινά με μία ιδέα, η οποία υλοποιείται από μαμάδες για μαμάδες. Το 97% των κομματιών αποτελούνται από βαμβάκι και μη τοξικά χρώματα, φιλικά προς το περιβάλλον και τα παιδιά. Oι χειποποίητες λεπτομέρειες, η υψηλή ποιότητα και η αντοχή μέσω “combed” νημάτων ξεχωρίζουν. Η διανομή τους γίνεται σε επιλεκτικά καταστήματα κι ακόμη και οι κρεμάστρες τους είναι φτιαγμένες από οικολογικά υλικά.

Στη νέα πραγματικότητα τα ρούχα δεν πετιούνται αλλά αντίθετα χαρίζονται σε αυτούς που τα χρειάζονται. Τα παλιά υφάσματα δεν καταλήγουν να μολύνουν αλλά αντίθετα ανακυκλώνονται για να πάρουν μία νέα μορφή. Αυτή η πραγματικότητα έχει λιγότερα άχρηστα αντικείμενα και περισσότερα χρήσιμα. Αυτή η πραγματικότητα μπορεί να γίνει η βάση για ένα πιο όμορφο μέλλον αρκεί να γίνουμε μέρος της.

Έτσι λοιπόν το brand μας καλεί να γίνουμε κομμάτι του #LapinKidsMission:Planet, είτε χαρίζοντας σε κάποιον ένα παλιό ρούχο, είτε τοποθετώντας το μέσα σ’αυτό το κουτί ή απλά εξηγώντας τη διαδικασία στους μικρούς μας φίλους. Δεκτά γίνονται όλα τα είδη ρούχων καθώς και από όλα τα brands.

Δες περισσότερα στο lapinkids.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ