Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ22 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

10 πράγματα που οι άντρες θα εύχονταν να ξέρουν οι γυναίκες

Μπήκαμε στο μυαλό τους και αποκωδικοποιήσαμε τα πιο κρυφά τους θέλω

Πώς να τον κατακτήσω

Ο Φρόυντ είχε χαρακτηρίσει την γυναικεία ψυχολογία «μαύρη ήπειρο». Αν ισχύει το ίδιο και για την γυναικεία σεξουαλικότητα, τότε μάλλον οι άντρες είναι χαμένοι από χέρι.

10 πράγματα που κάνουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην αφήσουμε την απογοήτευση να τους πάρει από κάτω; Να μάθουμε ποια είναι αυτά τα πράγματα που θα ήθελαν να γνωρίζουμε. aν δε τα ξέρουμε, επιτέλους, να τα μάθουμε, αν πάλι είναι γνωστά, τότε να δείξουμε ότι τα κατέχουμε και να σταματήσουμε να το παίζουμε δύσκολες.

Πώς να τον κατακτήσω; 10 πράγματα που οι άντρες θα εύχονταν να κάναμε:

Αποθέωσέ τον

Μέσα από μια κουβέντα που είχαμε εδώ στο γραφείο, οι περισσότερες γυναίκες δήλωσαν ότι δεν θέλουν να αποθεώσουν τις επιδόσεις ενός άντρα γιατί με αυτό τον τρόπο του «δίνουν θάρρος» και παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Μύθος. Ένας άντρας αναζητάει την επιβεβαίωση ίσως περισσότερο ακόμα και από μια γυναίκα (ΣΟΚ). Αν όντως πέρασες ή εξακολουθείς να περνάς καλά μαζί του, φρόντιζε να του το δείχνεις και να του το λες. Μια τέτοια ενέργεια λειτουργεί σαν «τυράκι» γεγονός που συνεπάγεται ότι και αυτός παίρνει τα πάνω του και εσύ απολαμβάνεις έπειτα τα ωφέλη, γιατί όταν ένας άντρας είναι καλά, ξέρει πώς να ευχαριστήσει έπειτα και τη γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του.

Σεβάσου την ευαισθησία του

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα αγόρια είναι πιο στοργικά και πιο εκφραστικά από ό,τι τα κορίτσια, έως ότου φθάσουν σε σχολική ηλικία. Έπειτα, η κοινωνική καταπίεση και τα στερεότυπα οδηγούν στην απομόνωση και πολλά αγόρια καταπιέζουν τα συναισθήματά τους και την επιθυμία για ανθρώπινη επαφή. Η ανάγκη τους να εξωτερικευτούν εκφράζεται μέσα από την σχέση και επαφή με το αντίθετο φύλο, την οποία εσύ πρέπει να σεβαστείς και σε καμία περίπτωση να χλευάσεις. Προφανώς και είναι μύθος ότι οι άντρες δεν είναι ευαίσθητοι. Και αυτοί έχουν δικαίωμα να είναι ευάλωτοι, το οποίο ασκούν μόνο όταν θελήσουν αυτοί. Οι ευνοϊκές συνθήκες για να συμβεί αυτό είναι να νιώσουν ασφάλεια (άνθρωποι είναι κι αυτοί). Φρόντισε, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα δείτε μια ταινία και αυτός βουρκώσει να τον κάνεις μια αγκαλιά και όχι να γελάσεις. Όταν αναφέρεται με τρυφερότητα σε ένα δικό του πρόσωπο, δείξε πώς νοιάζεσαι να ακούσεις και γέλασε με κατανόηση ενώ αν το ζήτημα επιδέχεται συμβουλές, ας είναι αυτή που θα του τις δώσει.

 Το ωμό σεξ

Ευαισθησία ευαισθησία, αλλά και το σεξ είναι σεξ. Υπάρχουν και αυτές οι φορές που το άλλο φύλο θέλει απλά να κάνει ωμό σεξ, χωρίς πολλές κουβέντες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα, ή, όπως πολλές θέλουμε να λέμε, μας βλέπουν σαν σκεύη ηδονής, αλλά είναι λογικό, κάποιες φορές, να υπερισχύει η βιολογική ανάγκη εις βάρος της συναισθηματικής πληρότητας που προσφέρει η εν λόγω διαδικασία. Εν τέλει, και οι δύο κερδισμένοι θα βγείτε!

Ο δευτεροαγωνιστής

Σαφέστατα το πέος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής και… αγωνιστής αλλά υπάρχουν και άλλες ερωτογενείς ζώνες που προσφέρουν παρόμοια ευχαρίστηση. Προκειμένου να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, μην διστάσεις να εξαπλωθείς και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως είναι το στήθος, το εσωτερικό των μηρών ή και τα αυτιά. Αν, από την άλλη, σε ελκύει περισσότερο η «κάτω» περιοχή, τότε μην ξεχνάς τους όρχεις, που επιδέχονται ιδιαίτερης προσοχής, αλλά και το περίνεο, την περιοχή μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού, το άγγιγμα της οποίας αυξάνει την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

Μίλησε για τις φαντασιώσεις σου

«Οι άντρες θέλουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους, αλλά ανησυχούν ότι οι σύζυγοί τους θα νιώσουν ντροπή ή θα τους κρίνουν» λέει ο σεξολόγος και ψυχολόγος Dr Kort. Ομοίως, αναφέρει ότι οι άνδρες θέλουν πολύ οι γυναίκες τους να αποκαλύπτουν και αυτές με την σειρά τους τις δικές τους φαντασιώσεις. Αν δεν νιώθεις άνετα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, δοκίμασε ένα παιχνίδι. Βασική προϋπόθεση; Δε θα κρίνει ο ένας τον άλλον! Στη συνέχεια, γράψε όταν θα είσαι μόνη σου σε ένα χαρτί την πιο κρυφή σου φαντασίωση. Κάθε φορά που έχεις μια φρόντισε να την καταγράφεις. Το ίδιο θα κάνει και αυτός. Ρίξτε τα χαρτιά σε ένα κουτί και κάθε φορά που νιώθετε ότι θέλετε να πειραματιστείτε, τραβήξτε ένα χαρτί και κάντε ότι γράφει. Αν αυτό που αναγράφεται σου φαίνεται υπερβολικό, συζήτησε με τον σύντροφό σου τι δεν σου αρέσει και πράξτε κάτι παραπλήσιο, προκειμένου να μείνετε και οι δυο ευχαριστημένοι.

Μίλα ντε!

Μιλώντας στο αυτί του άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ τον διεγείρει περισσότερο. Τι είδους λόγια; Βρώμικες κουβέντες, επαινετικά λόγια αλλά και διδακτικές συμβουλές. Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, τα λόγια μιας γυναίκας μπορούν να κάνουν έναν άντρα να αισθάνεται ισχυρός και αρρενωπός δίνοντάς του ώθηση να καταβάλλει ακόμα περισσότερη προσπάθεια με απώτερο σκοπό μόνο την δική του ικανοποίηση.

Η ειλικρίνεια ανταμείβεται

Το σεξ μπορεί να λύνει τα άγχη μιας σχέσης, αλλά συχνά είναι η αιτία δημιουργίας νέων. Αν διαμαρτύρεσαι για την έλλειψη σεξ ή για το γεγονός ότι σε «περιποιείται» μόνο όταν έχεις γενέθλια, τότε πρέπει να το εκφράσεις. Μόνο αυτός μπορεί να σε διαφωτίσει και να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει. Μην ξεκινήσεις την κουβέντα με την πλέον κλισέ φράση «Θέλω να μιλήσουμε». Θέσε το ζήτημα ενώ κάθεστε χαλαρά στον καναπέ, εκφράσου, αποκάλυψε πώς θα ήθελες να είναι η σεξουαλική σας επαφή και γιατί όχι, πρότεινέ του να του δείξεις εκείνη την ώρα! Τι να μην κάνεις; Μην είσαι απαιτητική, μην είναι επιβλητική, μην κρίνεις άσχημα και μην φωνάζεις (τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της κουβέντας).

Χόρεψε

Ναι, εννοούμε αυτό ακριβώς που κατάλαβες. Οι άντρες θέλουν η γυναίκα τους να νιώθει άνετα με το κορμί της ακόμα και όταν αυτό δεν είναι σαν της Gigi Hadid (την οποία μπορεί να χαζεύουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να έχουν). Δείξε ότι έχεις άπλετη αυτοπεποίθηση με το κορμί σου χορεύοντας μπροστά του, ακόμα και γυμνή, βγαίνοντας από το ντους χωρίς πετσέτα ή πλένοντας τα πιάτα φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Η εικόνα σου θα δείξει ότι είσαι μια γυναίκα χωρίς ταμπού που σε νοιάζει να περνάει καλά. Με αυτό τον τρόπο ούτε αυτός θα νιώθει ότι έχει «δεμένο» τον γαιδαρό του αλλά και εσύ θα αισθάνεσαι πιο απελευθερωμένη.

Ναι, βλέπει τσόντες

Η εύρεση ενός συζύγου να παρακολουθεί πορνογραφία είναι ένας κορυφαίος λόγος για τα ζευγάρια να αναζητήσουν συμβουλή, λέει ο Dr. Kort, αλλά, στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Λίγα πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις:
– Οι άντρες που είναι εθισμένοι στην πορνογραφία αντιπροσωπεύουν μόνο το 4% του πληθυσμού, έτσι είναι απίθανο ο δικός σου να είναι ένας.
– Επειδή τα βιώματα της παιδικής ηλικίας επηρεάζουν τη σεξουαλικότητα ενός ενήλικα, τα ερεθίσματα που «ανάβουν» κάθε άντρα ποικίλουν. Με άλλα λόγια, λέει ο Dr. Kort, «καμία γυναίκα δεν μπορεί, ούτε πρέπει η ίδια, να είναι τα πάντα σε έναν άνθρωπο». Παρόλα αυτά, το ερώτημα παραμένει: Πώς μια γυναίκα δεν παίρνει προσωπικά την πορνογραφία; Πρώτον, καθόρισε αν ο σύντροφός σου κάνει σεξ μόνο μετά την παρακολούθηση πορνογραφίας. Αν ναι, μπορεί να θέλεις να αναζητήσεις τη συμβουλή ειδικού. Σε άλλη περίπτωση μια συζήτηση θα σου λύσει κάθε απορία. Ρώτησέ τον τι αναζητά, τι σκέφτεται και πώς μπορεί αυτό να λειτουργήσει θετικά στη σχέση σας.  Άλλωστε, δεν είναι κακό να παίρνετε ιδέες προκειμένου να διατηρείτε πάντα άσβεστο το πάθος.

Θέλουν και την ησυχία τους

Πρέπει μάλλον να συμβιβαστείς με αυτό. Ναι, όλοι οι άντρες θέλουν και λίγο την ησυχία τους. Θέλουν να μην μιλάνε πολύ, να μην είναι συνέχεια επάνω από το κινητό, να μην κάνουν διαρκώς ζουζουνιές και να νιώθουν ελεύθεροι. Είναι μάλλον DNA-ικό το ζήτημα. Δεν μπορείς να επέμβεις. Δώσε του τον χώρο του, πάρε κι εσύ τον δικό σου και θα δεις πόσο καλά θα νιώθετε και οι δυο!

Νέα ή παλιά σχέση; 8 σημάδια πως πρέπει να φύγεις άμεσα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network