Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου

Όλες εδώ!

Τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος σύμφωνα με την ψυχολόγο

Το σεξ με τον πρώην μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο από ότι όταν ήσασταν μαζί. Δεν είναι δύσκολο να σε … ρίξει, ξέρει τα “κουμπιά” σου, υπάρχει οικειότητα και το όλο θέμα μοιάζει υπερβολικά εύκολο. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τα ρούχα ή το μακιγιάζ, αρκεί να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ορίσεις το πού και το πότε. Το μπέρδεμα όμως μπορεί να αρχίσει μετά το σεξ. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου.

Μήπως τον θέλεις κρυφά πίσω;

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι θέλεις να τα ξαναβρείς με τον πρώην σύντροφό σου αλλά η ιδέα του να συνευρεθείτε ερωτικά σίγουρα δεν βοηθήσει να ξανασμίξετε. Είναι μάλλον καλύτερη ιδέα να μην κάνεις σεξ με τον πρώην σου αν τον θέλεις πίσω ενώ αυτός όχι. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα αισθήματά σου από τις φυσικές σου ανάγκες.

Σε κάνει να χαμογελάς;

Είσαι χαρούμενη μετά το σεξ ή νιώθεις ακόμα πιο χάλια από πριν και μετανιώνεις που απάντησες θετικά το προηγούμενο βράδυ; Λέγοντας “όχι” την επόμενη φορά ίσως σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη χαρά ή τουλάχιστον λιγότερο δυστυχισμένη.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network