Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ09 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Στα πρώτα ραντεβού | Τι λέει και τι εννοεί;

Τι πραγματικά θέλει να πει λέγοντας “δεν ψάχνω για κάτι σοβαρό”;

Στα πρώτα ραντεβού

Όπως έχουμε ξαναπεί, μπορεί η φήμη πως οι άντρες είναι  πιο ξεκάθαροι σε όσα λένε να είναι μία από τις πιο διαδεδομένες και διαχρονικές, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε πως τα πράγματα δεν είναι πάντοτε έτσι. Όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, ορισμένα πράγματα είναι ευκολότερο να ειπωθούν με πιο έμμεσο τρόπο ή με κάποιες φράσεις – κλειδιά που λειτουργούν σαν κάλυμμα για όσα άβολα ή δυσάρεστα σκεφτόμαστε.

Πώς να τον κάνεις να σου στείλει μήνυμα: Ένας updated οδηγός

Μπορεί να μην είμαστε απόλυτα σίγουρες πως τα παρακάτω είναι όσα πραγματικά εννοεί όταν ξεστομίζει αυτές τις φράσεις, αλλά τα σημάδια για το τι περίπου περνάει από το μυαλό του είναι σίγουρα εκεί.

Στα πρώτα ραντεβού | Τι λέει και τι εννοεί; 

Τι λέει: “Έφαγα μεσημεριανό πολύ αργά οπότε δε θέλω να φάω κάτι βαρύ”/ Τι εννοεί: “Αυτό το εστιατόριο είναι πολύ πιο ακριβό απ’ότι υπολόγιζα και ελπίζω να μην παραγγείλεις ορεκτικό”

Μην τον παρεξηγήσεις, οι καιροί εξάλλου είναι δύσκολοι. Παράγγειλε ό,τι θέλεις και στο τέλος του ραντεβού όταν έρθει ο λογαριασμός κάνε την κίνηση να πληρώσεις τα μισά. Θα το εκτιμήσει σίγουρα.

Τι λέει: “Συνήθως τρώω πολύ υγιεινά αλλά σήμερα λέω να κάνω μία παρασπονδία” / Τι εννοεί: “Λέω αυτή τη φράση κάθε μέρα”

Είναι ξεκάθαρο πως θέλει και προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, αλλά όχι αρκετά για να είναι εγκρατής και να παραγγείλει κάτι πιο υγιεινό. Δεν πειράζει. Κοίτα τον στα μάτια, ακούμπησε τον απαλά στο χέρι και πες του “θέλω απλά να είσαι ο εαυτός σου”. Εξάλλου έχουμε αδυναμία στους άντρες που αγαπούν το φαγητό γιατί ξέρουν να αγαπούν και τις γυναίκες.

Τι λέει: “Δεν ψάχνομαι για κάτι σοβαρό” / Τι εννοεί: “Είμαι εδώ σήμερα γιατί θέλω απλά να κάνουμε σεξ”

Παρ’όλο που η φράση αυτή δεν κρύβει ιδιαίτερα αινίγματα και το τι πραγματικά σημαίνει θα έπρεπε να γίνεται εύκολα αντιληπτό, συχνά πέφτουμε στην παγίδα της αυταπάτης πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τις προθέσεις και τα θέλω του άλλου. Η αλήθεια είναι όμως πως πιθανότατα, όσο και να προσπαθήσεις δε θα καταφέρεις να τον αλλάξεις, και μάλιστα ίσως τον απωθήσεις ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει λοιπόν είτε να αποδεχτείς την κατάσταση όπως έχει ή να προχωρήσεις. Μην τον κατηγορείς επειδή απλώς θέλετε διαφορετικά πράγματα.

Τι λέει: “Είμαι κουρασμένος και με περιμένει δύσκολη μέρα αύριο” / Τι εννοεί: “Θέλω να λήξω το δυσάρεστο αυτό ραντεβού εδώ και τώρα”

Μία φορτωμένη και γεμάτη μέρα φυσικά δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο. Αν όμως πραγματικά περνάει καλά μαζί σου, αυτό δε θα έπρεπε να είναι εμπόδιο. Εκτός κι αν η επόμενη μέρα περιλαμβάνει γι’αυτόν ένα χειρουργείο, μια εξαιρετικά σημαντική επαγγελματική υποχρέωση ή κάτι αντίστοιχο, η οποιαδήποτε ασαφής δικαιολογία για τη «δύσκολη επόμενη μέρα» είναι πιθανότατα σημάδι πως τελικά δεν ενδιαφέρεται και τόσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network