Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ20 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Πώς να τον κάνεις να σου στείλει μήνυμα | Ένας updated οδηγός

Οι τρόποι είναι 5+1 και είναι απλοί!

Ας ξεκινήσουμε απ’τα δεδομένα που δικαιολογούν την ύπαρξη αυτού του άρθρου. Είσαι κορίτσι και στις σχέσεις σoυ αρέσουν οι τακτικές. Ή έστω πέφτεις στην παγίδα αυτών. Επειδή δεν έχει νόημα να μιλάμε για ιδανικές σχέσεις ή τον πρώτο καιρό του μεγάλου έρωτα, θα σου πω τι μπορείς να κάνεις για να ικανοποιήσεις το εγώ σου και να μη ρίξεις τα μούτρα σου να στείλεις εσύ μήνυμα πρώτη. Πώς να μου στείλει μήνυμα· το ερώτημα λοιπόν που πάντα είχες αποκτάει απάντηση.

***Όλα τα παρακάτω δεν ισχύουν αν είσαι ευτυχισμένη με το αγόρι σου. Μιλάμε πάντα για ψιλοπροβληματάκια όπως μικροί χωρισμοί ή καβγάδες.

Πώς να τον κάνω να μου στείλει μήνυμα

Τακτική Νο1

Κάνε like σε μία παλαιότερη φωτογραφία του στα social media. Καλύτερα η φωτογραφία να μην είναι στο facebook, καθώς εκεί μπορεί και οι κοινοί σας φίλοι να δουν ότι έχεις μπει και ψάχνεις τις φωτογραφίες του για να κάνεις το πρώτο κολπάκι μας. Είπαμε, δε θέλουμε να ρίξουμε τον εγωισμό μας και να στείλουμε, άρα δε θέλουμε και να γίνουμε ρεζίλι στους κοινούς μας γνωστούς. Αξιοπρέπεια! Προτιμάμε π.χ. instagram.

Τακτική Νο2

Γράψε ένα σχόλιο σε φωτογραφία (καλού) κοινού γνωστού σας. Όχι στον ξεχασμένο ξάδερφο που μπορεί να τον έχει κάνει και hide από το timeline. Γράψτου κάπου που είναι πολύ πιθανό να το δει. Tip: Προσπάθησε να το γράψεις στα πρώτα δευτερόλεπτα που έχει ανεβεί η φωτογραφία, ώστε να μην την έχει δει ακόμη και να δει φωτογραφία και δικό σου σχόλιο μαζί. Γιατί αν αργήσεις και αυτός έχει δει τη φωτό, τότε το σχόλιό σου παίζει να χαθεί στην μαύρη τρύπα.

Τακτική Νο3

Εξαφανίσου τελείως από τα social media. Ούτε φωτογραφία, ούτε like, ούτε τραγούδι, ούτε status. Για μία εβδομάδα, για να είμαστε σίγουροι πως το ‘χει πάρει χαμπάρι. Και όταν, λοιπόν, αυτό το διάστημα περάσει, τσουπ, επανέρχεσαι στον social media κόσμο με απόλυτα ευτυχισμένο selfie. Σε παρακαλώ, όμως, μην είναι ούτε σε τουαλέτα, ούτε με άπειρα χειλάκια. Ας σε βγάλει κάποιος να παίζεις με έναν σκύλο. Κάτι.

Η εκδοχή της τακτικής Νο3 που, ωστόσο, μας προβληματίζει: Η αδιάκοπη δημοσίευση οποιασδήποτε χαζομαρούλας στα social, απλά για να σε βλέπει μπροστά του όλη μέρα λειτουργεί, κατά τη γνώμη μας, αντίστροφα. Επειδή το πιο πιθανό είναι να ξέρει πως κάτι τέτοιο δεν το συνήθιζες, έτσι θα ξέρει πως τα κάνεις όλα γι’αυτόν.

Δες ακόμα: Πώς θα τον προσεγγίσω; 4 συμβουλές ψυχολογίας για να το πετύχεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network