Follow us

H Ευαγγελία Αραβανή μοιράζεται τα μυστικά της για super σώμα χωρίς δίαιτα!

Στο νέο τεύχος του Shape, η Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφίζεται με μαγιό και μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της! Plus: Πώς θα αποκτήσεις το μαγιό της!

H Ευαγγελία Αραβανή φοράει μαγιό & αποκαλύπτει πώς φτιάχνει super σώμα χωρίς δίαιτα!

Στο νέο τεύχος του Shape, η Ευαγγελία Αραβανή μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της για ένα super σώμα χωρίς καθόλου δίαιτα! Plus: Πώς θα αποκτήσεις το μαγιό της Ευαγγελίας!


Το περιοδικό Shape Ιουνίου μόλις κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τη λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, που φωτογραφίζεται με το super μαγιό της (το απίστευτο δώρο του νέου Shape!!!) και αποκαλύπτει στην Αναστασία Μοίρα πώς διατηρεί αυτό το υπέορχο σώμα χωρίς καθόλου δίαιτα! Πάρε μια ιδέα από τη συνέντευξη και διάβασε περισσοτερα στο νέο τεύχος του Shape!


Γι’ αυτό το φίνο πρόσωπο έχεις να ευχαριστείς τα γονίδια και τη φύση. Πώς καταφέρνεις, όμως, να διατηρείς ένα τόσο καλοφτιαγμένο σώμα;

«Νομίζω ότι τα καλά μου γονί­δια έχουν παίξει και σε αυτό το κομμάτι το ρόλο τους. Όμως, για να είμαι ειλικρινής, το μπα­λέτο και ο χορός έχουν, επίσης, συμβάλλει καθοριστικά. Ξεκίνησα το κλασικό μπαλέτο 4 ετών και σταμάτησα όταν πήγα στα καλλιστεία. Μετά συνέχισα με το χορό, τον οποίο και συνεχίζω ακόμη, μάλιστα και επαγγελματικά, διδάσκοντας σε σχολή χορού».

Τι χορό διδάσκεις;

«Λάτιν και ευρωπαϊκούς. Μι­κρή ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου, αλλά στην πορεία με κέρδισαν τα λάτιν, με ενθουσί­ασαν. Έχω επαγγελματικό δί­πλωμα στο American και τώρα ξεκινάω την προσπάθειά μου να πάρω και το International».

H Ευαγγελία Αραβανή μοιράζεται τα μυστικά της για super σώμα χωρίς δίαιτα!

Δεν έχεις επαφή με άλ­λου είδους γυμναστική;

«Όχι πολύ. Μόνο πριν από 2 χρόνια που πήγα και στο γυ­μναστήριο. Τον ένα χρόνο που έκανα όχι μόνο ήμουν συνε­πής, αλλά πήγαινα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα».

Και γιατί σταμάτησες;

«Το πρόγραμμά μου έγινε άνω κάτω και πια δεν μπορούσα να είμαι σταθερή. Είναι, όμως, στόχος μου να επιστρέψω».


Δες το πρόγραμμα διατροφής της Ευαγγελίας Αραβανή και πώς θα αποκτήσεις το μαγιό της στη σελίδα ii


Άρα, το κεφάλαιο «άσκηση» είναι από τα ευχάριστα στη ζωή σου. Ισχύει το ίδιο για τη διατροφή;


«Μάλλον ναι, γιατί δεν έχω νιώσει στη ζωή μου να στερού­μαι. Τρώω τα πάντα».

Όταν λες τα πάντα, εννοείς.... σαλάτα κάθε είδους;

«Όχι, όχι, σοβαρολογώ. Κατ’ αρχάς, τρώω πάντα πρωινό, γάλα με δημητριακά, αφού νομίζω ότι δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς γάλα. Μέχρι το μεσημέρι θα φάω ένα φρούτο. Το μεσημεριανό μου είναι ελ­ληνικό σπιτικό φαγητό. Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει κάτι με κρέας, κάτι με ψάρι, ένα λαδερό και κάποιο όσπριο. Τα βράδια επιλέγω ένα τοστ και ένα για­ούρτι, ή ένα γιαούρτι και ένα φρούτο, ή μία πλούσια σαλάτα. Μάλλον είναι καλό ότι τα γλυκά δε μου αρέσουν και δεν τρώω πολλά».

Έχει χρειαστεί να κάνεις δίαιτα;

«Όχι, δε θα μπορούσα. Όταν κάποιες φορές νιώθω ότι έχει ξεφύγει το βάρος μου, αυτοπεριορίζομαι, κυρίως στο βραδινό. Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να συμμορφωθώ σε μια διαδικασία δίαιτας. Αυτό που ακούω να τρώνε κάθε μέ­ρα, όπως πρωτεΐνη με σαλάτα, δε θα το άντεχα».

Δες όλη τη συνέντευξη στο Shape που κυκλοφορεί!
Plus: Στο νέο τεύχος δώρο το μαγιό του εξωφύλλου σε δύο χρώματα και 2 μεγέθη! Δες περισσότερα εδώ!

H Ευαγγελία Αραβανή μοιράζεται τα μυστικά της για super σώμα χωρίς δίαιτα! - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ