Follow us

Τοp 10 Diet apps για να κάνεις τη δίαιτα του χεριού σου!

Θερμιδική αξία του πιάτου σου με μία φωτογραφία; Ναι, γίνεται αν έχεις το σωστό app! Δες τις καλύτερες εφαρμογές διατροφής και δίαιτας

dietapps

Θερμιδική αξία του πιάτου σου με μία φωτογραφία; Ναι, γίνεται αν έχεις το σωστό app!

Δες τις καλύτερες εφαρμογές διατροφής και δίαιτας. Εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας. Πες μας τη δική σου!

1. Diet Fitness Diary

Υπολογίζει την ημερήσια λήψη θερμίδων και έπειτα δίνει συμβουλές για να χάσεις το περιττό βάρος. (2,79 ευρώ, blackberry)

2. Foodscanner
Σκάναρε με την κάμερα τα barcodes των προϊόντων διατροφής και λάβε χρήσιμες πληροφορίες για αυτά. (3,99 ευρώ, iphone)

3. Fooducate

Χρησιμοποίησε την κάμερα του κινητού σου για να σκανάρεις τα προαϊόντα και να δεις τη βαθμολογία τους με βάση τα συστατικά και τα θρεπτικά στοιχεία τους. (Δωρεάν, iPhone, iPod Touch, iPad, Android)

4. GoodFood Healthy Recipes
Αναλαμβάνει να βάλει στο διαιτολόγιό σου τροφές με χαμηλά λιπαρά, γεμάτες θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. (1,59 ευρώ iphone, ipad)

5. Diets
Θέσε το στόχο σου για απώλεια βάρους επιλέγοντας από μία βάση δεδομένων με 4.500 διαφορετικές τροφές. (7,24 ευρώ, Nokia Ovi)

6. ΕNumbers
Όλα τα "Ε" συντηρητικά που αφθονούν στα τυποποιημένα είδη, για να μάθεις αν και κατά πόσο βλάπτουν την υγεία σου. (1 - 3,61 ευρώ, Αndroid, iphone, Blackberry)

7. My Greek Recipes
Ας μη γελιόμαστε - η καλύτερη δίαιτα είναι η μεσοαγειακή διατροφή, η οποία έρχεται στην οθόνη του iphone σου με αυτή την εφαρμογή. (Δωρεάν, iphone)

8. Meal Snap
Βγάζεις φωτογραφία του πιάτου σου με το φαγητό που πρόκειται να φας, και η εφαρμογή την αναλύει και σου δίνει τη θερμιδική του αξία! Θα σου βγάλει έναν αριθμό minimum και έναn maximum, αλλά όπςω και να έχει θα έχεις μία άποψη για κάθε τι που καταναλώνεις. Τόσο απλά! (2,99 ευρώ, iPhone)

9. Drinkfit
Δεν εχουν όλα τα ποτά τις ίδιες θερμίδες. Αυτή η εφαρμογή θα σου πει τα συνολικά λιπαρά, υδατάνθρακες και θερμίδες που έχει το cocktail που πρόκειται να πιεις και κρατά λίστα των ποτών που πίνεις κάθε βράδυ. (2,49 ευρώ, iphone)

10. Shape Magazine
Η ελληνική εφαρμογή του περιοδικού Shape σε βάζει στον κόσμο του fitness και της σωστής διατροφής με πληθώρα άρθρων για σωστή δίαιτα, συμβουλές ειδικών και πολλά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στο στόχο σου, όπως ο θερμιδομετρητής. (Δωρεάν, iphone)


Θες να μπεις σε πρόγραμμα γυμναστικής; Δες τις καλύτερες εφαρμογές fitness για το κινητό σου εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ