Follow us

Κάνε την αλκαλική δίαιτα της Victoria Beckham!

Αποκάλυψε στο twitter ότι την ακολουθεί και έγινε ήδη μόδα! Δες τους κανόνες και το πρόγραμμα διατροφής!

Κάνε την αλκαλική δίαιτα της Victoria Beckham!

Αποκάλυψε στο twitter ότι την ακολουθεί και έγινε ήδη μόδα! Δες τους κανόνες και το πρόγραμμα διατροφής!


Η αλκαλική δίαιτα είναι η τελευταία αγαπημένη δίαιτα των celebrities και μάλιστα σε αντίθεση με πολλές διάσημες δίαιτες, αυτή την υποστηρίζουν και οι διαιτολόγοι.

H Victoria Beckham πρόσφατα έγραψε στο twitter ότι αυτή είναι η δίαιτα που ακολουθεί και δεν είναι η μόνη - μάλιστα μάλλον είναι η τελευταία, αφού η Gwyneth Platrow, η Jennifer Aniston και η Kirsten Dunst την έχουν ήδη δοκιμάσει.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν καταναλώνουμε μεγάλη ποσοότητα αλκαλικών τροφίμων και μειώνουμε την κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων, του αλκοόλ και των σακχάρων, αποκτούμε μυική μάζα μειώνοντας το λίπος. Παράλληλα, μία αλκαλική δίαιτα είναι εξαιρετικά ευεργετική για την υγεία των οστών και υπόσχεται να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας σου και τη μνήμη, να μειώσει τους πονοκεφάλους, τις καρδιακές ασθένειες και την αυπνία.

Μάθε τα πάντα και δες το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Victoria Beckham:

[gallery ids="51791,51792,51793,51794,51795,51796,51797,51800,51801,51802"]

Πρωινό: Ομελέτα με 1-2 αυγά, πράσινο κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά (σπανάκι) και πιπεριές. Ένα ποτήρι τσάι από τζίντζερ. Σνακ: αχλάδι και μια χούφτα κολοκυθόσπορους

Μεσημεριανό: Φακές και σαλάτα βραστών λαχανικών (μπρόκολο,μαρούλι, καρότο, κρεμμύδι). Ράντισε τη σαλάτα με λάδι. Εναλλακτικό γεύμα: ένα φιλέτο ψητού σολομού (ή τόνος, ή κοτόπουλο) με σαλάτα (ντομάτα, αγγούρι, καρότο, μπρόκολο και βινεγκρέτ λεμονιού)

Σνακ: ένα αυγό βραστό πασπαλισμένο με μαιντανό. Μια χούφτα μπαστουνάκια πιπεριάς, σέληνου ή καρότου. Δείπνο: 100 γραμμάρια γαλοπούλα ή κοτόπουλο ψητό με πουρές γλυκοπατάτας και πράσινη σαλάτα.

Εναλλακτικά: Νουντλς με μπρόκολο, κολοκύθι, αμύγδαλα, σκόρδο, χυμό λεμονιού και αλάτι/ πιπέρι. Γλυκό: ψητό μήλο με κανέλα.

Η Victoria Beckham έγραψε στο twitter ότι ακολουθεί το πρόγραμμα από το βιβλίο Honestly Healthy Alcaline Programme της Vicki Edgson και της σεφ Natasha Corrett. Δες τους κανόνες της αλκαλικής δίαιτας, το πρόγραμμα διατροφής και τα τρόφιμα που συστήνει.

Αν την ακολουθήσεις, το 70% της διατροφής σου πρέπει να είναι αλκαλικό και το υπόλοιπο 30% όξινο, επομένως πολλά φρούτα και λαχανικά. Αγαπημένα σνακ της Victoria; Το ντιπ καρυδιού, τα τσιπς παντζαριού και τα κράκερ λιναρόσπορου. Δες το πρόγραμμα διατροφής

Τα αλκαλικά τρόφιμα: όλα τα λαχανικά, όλα τα φρούτα, πατάτες, κινόα, αμύγδαλα, καρύδα, γάλα, αυγά, γάλα πρόβειο, φρέσκο βούτυρο, γιαούρτι άπαχο, σκόρδο και τα περισσότερα βότανα και μπαχαρικά.

Πρόκειται για αυστηρή διατροφή που αντιτίθεται στα πολύ όξινα τρόφιμα, όπως τα αμυλούχα, δηλαδή, ζυμαρικά, φασόλια, γαλακτοκομικά, κρέας και ψάρια. Απαγορεύονται επίσης, το τσάι, ο καφές, η ζάχαρη, το αλκοόλ, τα ανθρακούχα ποτά, ακόμα και η σόδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αλκαλική διατροφή βοηθά το pH να ισορροπεί τα επίπεδα οξύτητας του οργανισμού. Ένα pH 0 είναι όξινο, ένα pH 14 είναι αλκαλικό και ένα pH 7 είναι ουδέτερο. Το αίμα πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικό, με pH ανάμεσα στο7,35 και 7,45.

Τα όξινα τρόφιμα: Κρέας, ψάρια, ρύζι, σιτάρι, βρόμη, μούρα, φακές, κόκκινα φασόλια, τυρί, καρύδια, φιστίκια, αλκοολούχα, καφές, τσάι, ζάχαρη, αλάτι, κέτσαπ, μουστάρδα, λευκό ξύδι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ