Follow us

Top 12 fitness apps για το κινητό σου

Τρέχεις, κάνεις ποδήλατο ή yoga; Ό,τι και αν προτιμάς, το κινητό σου μπορεί να γίνει ο δικός σου personal trainer με τις καλύτερες εφαρμογές.

fitnessapps

Τρέχεις, κάνεις ποδήλατο ή yoga; Ό,τι και αν προτιμάς, το κινητό σουμπορεί να γίνει ο δικός σου personal trainer με τις καλύτερες εφαρμογές.

Endomondo
Μία τεράστια online οινότητα που μοιράζεται τις επιδόσεις της σε 21 αθλήματα μέσω facebook και gmail. H εφαρμογή προτείνει διαδρομές για jogging ή ποδηλασία στην περιοχή σου, απλά καταχωρίζοντας τον Τ.Κ. σου. (Δωρεάν, iphone, android, blackberry, Nokia Ovi, Windows Phone 7)

Shape Magazine

Πληθώρα άρθρων για το fitness, τη διατροφή και την υγεία, σε συνδυασμό με πολλά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στο πρόγραμμα γυμανστικής σου και τη δίαιτά σου, όπως θερμιδομετρητής. (Δωρεάν, iphone)

Adidas MiCoach

Μετάτρεψε το κινητο σου σε προσωπικό σου προπονητή. Συλλογή από προγράμματα training, για να διατηρήσεις τη φόρμα σου. (Δωρεάν, iphone, android, blackberry)

An Office Fitness
Απλές και χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα καταφέρεις να κάνεις ασκήσεις yoga και stretching στο γραφείο (2,79 ευρώ, blackberry)

Gym Technik Next Gen
Φτιάξε τα δικά σου προγράμματα γυμναστικής μέσα από ένα πλήθος διαθέσιμωνα σκήσεων. (Δωρεάν, blackberry)

SmartRunner
Εύχρηστη εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει 14 αθλήματα και μετρά τις θερμίδες που καις. Ιδανική συντροφιά στο jogging. (Δωρεάν, Samsung Bada)

RunKeeper Pro
Υπολογίζει την απόσταση και τις θερμίδες που έκαψες και εν συνεχεία ανεβάζει τα κατορθώματά σου online. (Δωρεάν, iphone, android)

Walkit
Μετατρέπει το iphone σου σε βηματομετρητή. Συμβουλή: Με 10.000 βήματα την ημέρα παραμένεις fit για πάντα! (0,79, iphone)

Joggah

Το GPS υπολογίζει το μήκος της διαδρομής, την ταχύτητα και τοχρόνο στον οποίο τη διένυσες. Είνα συμβατό με το Google Earth. (2,99ευρώ, Windows Mobile)

Cyclemeter

Μέσω του GPS καταγράφει τις ποδηλατάδες σου, ενημερώνοντά ςσε για την ταχύτητα, το υψόμετρο και τη διαδρομή που διένυσες (3,99 ευρώ, iphone)

Bike Speeds

Yπολογίζει γρήγορα και εύκολα τις πεταλιές που έκανες και την ταχύτητα του ποδηλάτου. Πολύ χρήσιμο. (Δωρεάν, iphone)

All-in Yoga: 200 pose and yoga classes

200 στάσεις και μαθήματα yoga με φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικές οδηγίες. (0,79 ευρώ , iphone)

Πηγή: Περιοδικό Τ3

Διάβασε περισσότερα gadget news στο Τ3 που κυκλοφορεί και στο t3mag.gr

Και για την υγεία σου; Δες εδώ τα καλύτερα applications που μετατρέπουν το κινητό σου σε ιατρικό βοήθημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ