Follow us

7 τρόποι να κάνεις γυμναστική χωρίς να το καταλάβεις!

Είσαι πολυάσχολη; Και πάλι, υπάρχει χρόνος για γυμναστική! 

Είσαι πολυάσχολη; Και πάλι, υπάρχει χρόνος για γυμναστική!

Είσαι πολυάσχολη; Και πάλι, υπάρχει χρόνος για γυμναστική!

Η δουλειά σου καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα, ενώ παράλληλα πρέπει να εμπλουτίσεις την προσωπική σου ζωή με εξόδους, φίλους, σύντροφο και παιδιά. Πώς μπορείς να γυμναστείς χωρίς να θεωρείς χαμένες 2 ώρες από την ημέρα σου;

1. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής εκμεταλλεύσου τον χρόνο ψησίματος και κάνε άλλες δουλειές ή μια βόλτα το τετράγωνο. Το σφουγγάρισμα ή το σιδέρωμα σε βοηθούν να κάψεις θερμίδες γυμνάζοντας τα χέρια σου. Αν πάλι έχεις κάποιον στο σπίτι να έχει το νου του στην κουζίνα, κάνε ένα γρήγορο περίπατο το τετράγωνο για να γυμνάσεις τις γάμπες σου.

2. Αν αποφασίσετε να περάσετε κάποιο Σαββατοκύριακο σαν οικογένεια μακριά από το σπίτι, μην κάτσεις άπραγη. Συνόδευσε τα παιδιά σε όλες τις δραστηριότητές τους, συνδυάζοντας και εσύ παράλληλα την γυμναστική σου. Από skate στον πάγο μέχρι τρέξιμο και παιχνίδι στις κούνιες.

3. Αντί να δεις 3 ταινίες μέσα σε μια εβδομάδα, δες μια και την ώρα που θα σπαταλούσες για να δεις τις άλλες 2, πήγαινε για τρέξιμο ή ένα γρήγορο βάδην σε ένα κοντινό πάρκο.

4. Πάγωσε τα ψώνια μέσω ίντερνετ και ξεκίνα από το πρωί να επισκέπτεσαι εμπορικά κέντρα. Κάνε βόλτες στις βιτρίνες, περπάτα, βιάσου να προλάβεις ενώ παράλληλα καις θερμίδες.

5. Κλασική αλλά τόσο καλή συμβουλή. Μην ξεχνάς να παραλείπεις το ασανσέρ και να ανεβαίνεις τις σκάλες. Στη δουλειά, στο σπίτι, στα καταστήματα και όπου αλλού μπορείς. Θα κάνεις το μεγαλύτερο δώρο στα πόδια σου.

6. Μην χάνεις χρόνο με τα πέρα δώθε. Κλείσε συνδρομή με το γυμναστήριο που είναι κοντά στη δουλειά σου, για να πηγαίνεις αμέσως μόλις τελειώνεις και να εκμεταλλεύεσαι κάθε λεπτό.

7. Αν πάλι δεν σου αρέσει το γυμναστήριο, κάνε γυμναστική με τον δικό σου τρόπο. Σήκω 10 λεπτά νωρίτερα το πρωί και πήγαινε αμέσως για τρέξιμο χωρίς να έχεις φάει κάτι. Ο οργανισμός σου, μην έχοντας αποθέματα, θα κάψει λίπος με θετικά για σένα αποτελέσματα.




Δες επίσης:

5 συμβουλές για να μένεις fit από τη Miranda Kerr
4 τρόποι να καις θερμίδες όλη μέρα!
Πρόγραμμα ασκήσεων: Άλλαξε το σώμα σου σε λίγα λεπτά με 6 κινήσεις στο σπίτι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ