Follow us

13 χρυσά μυστικά για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά πριν το καλοκαίρι!

Οι σωστές τροφές, η ιδανική άσκηση, τα σνακ και οι καλύτερες ώρες... Το να αποκτήσεις τέλειους κοιλιακούς δε θέλει κόπο αλλά έξυπνους τρόπους!

abs-default

Οι σωστές τροφές, η ιδανική άσκηση, τα σνακ και οι καλύτερες ώρες... Το να αποκτήσεις τέλειους κοιλιακούς δε θέλει κόπο αλλά έξυπνους τρόπους!

Το Miss Bloom σε συγκέντρωσε για σένα ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για να σε βρεί το καλοκαίρι με γυμνασμένο και sexy σώμα.



[gallery ids="73949,73950,73951,73952,73953,73954,73955,73956,73957,73958,73959,73960,73961"]

1. “Η φόρμουλα”: Στόχευσε σε όχι λιγότερες από 1200 θερμίδες τη μέρα για να διατηρήσεις τα ορμονικά σου επίπεδα σταθερά και συνδύασε την τροφή με αερόβια άσκηση αλλά και βάρη.

2. Σωστή στάση του σώματος. Με το να στέκεσαι σωστά όχι μόνο φαίνεσαι στιγμιαία πιο αδύνατη αλλά και βοηθάς το σώμα σου να κατανέμει το βάρος του σωστά και ομοιόμορφα.

3. Μάχη με το λίπος: Το όπλο είναι η διαλειμματική προπόνηση, δηλαδή η εναλλαγή ήπιας και μεγάλης έντασης καρδιαγγειακής άσκησης για περιορισμένα χρονικά διαστήματα.

4. Νo stress: Είναι γνωστό οτι το άγχος αυξάνει την ορμόνη κορτιζόλη, που είναι υπεύθυνη για τη συσσώρευση λίπους στο σώμα σου. Φρόντισε να είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη στο στόχο σου.

5. Το πρωινό: Μια πολύ καλή επιλογή για πρωινό είναι η βρώμη γιατί εκτός από υγιεινή είναι χορταστική. Συνδύασέ την ιδανικά με φρούτα ή λίγη σοκολάτα.

6. Πιες!: Το νερό σε βοηθάει να ξεφουσκώνεις και να αποφεύγεις την κατακράτηση υγρών. Ένα ποτήρι νερό το πρωί αλκαλοποιεί το σώμα σου, δηλαδή το ενεργοποιεί και το αποτοξινώνει.

7. Ξεφούσκωσε: Απόφυγε τα λαχανικά όπως λάχανο και μπρόκολο που προκαλούν φούσκωμα και προτίμησε λαχανικά που περιέχουν πολύ νερό όπως οι ντομάτες.

8. Full body: Διάλεξε ασκήσεις που ενεργοποιούν όσο περισσότερους μύες γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο το λίπος εξαφανίζεται γρήγορα και από παντού.

9. Πολλαπλά επίπεδα: Δούλεψε τους κοιλιακού σου από διαφορετικές γωνίες, έτσι ώστε να τους γυμνάσεις σε όλα τα επίπεδα, άνω-κάτω-και πλάγιους (βλ. παχάκια μέσης)

10. ΜUFA Foods (Μοno-unsaturated fatty acid): Δηλαδή τρώγε κάθε μέρα πλούσια σε καλά λιπαρά τρόφιμα. όπως το αβοκάντο, τα αμύγδαλα, το ελαιόλαδο και τα φυστίκια.

11. Υοga: Στοχεύει στο χτίσιμο ενός δυνατού κορμού και στην αποβολή του παραπανίσιου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

12. Πιάσε τα βαράκια: Κάνοντας τους κοιλιακούς σου κρατώντας έστω ένα μικρό βάρος αυξάνεις την ένταση της άσκησης άρα και τις καύσεις σου.

13. Βρες την ισορροπία: Οι ασκήσεις σε μπάλα ισορροπίας σε βοηθούν να γυμνάσεις τους μυες της κοιλιάς υπό όλες τις πιθανές γωνίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ