Follow us

Η Miss Bloom πάει για fitness shopping (& ιδού τι επιλέγει!)

Πήρες στρώμα yoga; Φόρμα γυμναστικής; Aυτά είναι τα αγαπημένα μας κομμάτια από την Fitness & Wellness συλλογή της INTERSPORT! Δες πού θα τα βρεις κι εσύ online!

Η Miss Bloom πάει για fitness shopping (& ιδού τι επιλέγει!)

Πήρες στρώμα yoga; Φόρμα γυμναστικής; Αθλητικά παπούτσια; Η Miss Bloom πάει για ψώνια και επιλέγει τα αγαπημένα της κομμάτια από την Fitness & Wellness συλλογή της INTERSPORT! Δες πού θα τα βρεις κι εσύ online!


Εάν είσαι fitness fan, σου αρέσει να κάνεις γυμναστική για καλή φυσική κατάσταση και ευεξία, και ετοιμάζεσαι να ξαναμπείς σε πρόγραμμα άσκησης για τη νέα σεζόν (ή έχεις ξεκινήσει ήδη!) τότε ανακαλύψαμε για σένα, τη νέα γυναικεία συλλογή Fitness & Wellness της INTERSPORT!

Η stylish συλλογή fitness προϊόντων της INTERSPORT σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά για να ασκηθείς συστηματικά και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση στο έπακρον. Στα καταστήματα της INTERSPORT ανακαλύψαμε σε πολύ καλές τιμές γυναικεία προϊόντα γυμναστικής με ειδικές τεχνολογίες που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στην προπόνησή σου και φυσικά χαρίζουν μία άψογη εμφάνιση (σημαντικό!).

Ρούχα που απορροφούν την υγρασία, αξεσουάρ και όργανα υψηλής ποιότητας καθώς και παπούτσια που προσφέρουν έξτρα στήριξη είναι μόνο μερικά από τα είδη που θα βρεις στην INTERSPORT για να γυμνάζεσαι σωστά και αποτελεσματικά.

H Miss Bloom πήγε ήδη για fitness shopping και σου παρουσιάζουμε αυτά που αγαπήσαμε! Δες τις 7 εμμονές μας από τη νέα γυναικεία συλλογή Fitness & Wellness και ανακάλυψε όλα τα προϊόντα στο www.intersport.gr.


Η Miss Bloom πάει για fitness shopping (& ιδού τι επιλέγει!)

1. Φούτερ High Team BT96 από την Body Talk. Η καλύτερη επιλογή για τρέξιμο (ειδικά σε συνδυασμό με τη φόρμα του). 2. Παντελόνι φόρμα High Team BT96 από την Body Talk. 3. Φούτερ Hopla από την ENERGETICS. Δεν θα ξέρεις ποιο χρώμα να διαλέξεις! 4. Παπούτσι γυμναστικής Venus II από την ENERGETICS. Πολύ μαλακό και άνετο! 5. Στρώμα για yoga από την ENERGETICS. Και πάλι, μας κέρδισαν τα χρώματα!

Κάνε κλικ σε κάθε προϊόν για να δεις την περιγραφή του (και την τιμή!)


Ηappy Fitness Shopping!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ