Follow us

ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης

Βάλε τέλος στις υποψίες σου από την 6η μέρα της πιθανής σύλληψης. Το μόνο Αμερικάνικο τεστ Πρόωρης Διάγνωσης μόνο με 9.90 ευρώ.

ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης

Βάλε τέλος στις υποψίες σου από την 6η μέρα της πιθανής σύλληψης. Το μόνο Αμερικάνικο τεστ Πρόωρης Διάγνωσης μόνο με 9.90 ευρώ.

ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης

Είσαι έγκυος; Θέλεις να ξέρεις την απάντηση άμεσα; Δεν χρειάζεται να περιμένεις για να βάλεις τέλος στις υποψίες σου. Με το ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης, έχεις αποτελέσματα πολύ πιο σύντομα, από την 6η κιόλας ημέρα της πιθανής σύλληψης. Εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα καθώς είναι το μόνο τεστ εγκυμοσύνης πρόωρης ανίχνευσης εγκεκριμένο από τον FDA (Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων) που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, μόνο με 9,90€ (Λ.Τ.).

ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης

Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, ο οργανισμός της από την αρχή της εγκυμοσύνης παράγει μια συγκεκριμένη ορμόνη την hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) η οποία εμφανίζεται στα ούρα και οι τιμές της σχεδόν διπλασιάζονται ανά 48 ώρες φτάνοντας την ανώτερη τιμή της κατά τη 10η με 12η εβδομάδα κύησης. Το ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης, χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή ευαισθησία του, μπορεί να ανιχνεύσει την ορμόνη αυτή σε πολύ χαμηλές τιμές συγκέντρωσης και να εντοπίσει την εγκυμοσύνη έως και 50% νωρίτερα συγκριτικά με τα κλασικά τεστ εγκυμοσύνης, δηλαδή από την 6η ημέρα της σύλληψης ή έως και 8 ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Μην περιμένεις άλλο, μάθε την απάντηση πολύ πιο σύντομα, εύκολα και αξιόπιστα με το ΙQ τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης από τη Medevien A.E.

Αναζήτησέ το στο φαρμακείο της γειτονιάς σου ή στην παρακάτω λίστα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο Τηλ: 210 6413140 ή μπες στο www.medevien.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ