Follow us

Τop 10 health apps για το κινητό σου

Τα 10 καλύτερα applications υγείας για το smartphone σου (+1 εναλλακτικό)!

healthapps


Τα 10 καλύτερα applications υγείας για το smartphone σου!

Το κινητό σου μπορεί να γίνει εργαλείο υγείας με τις εφαρμογές που προσφέρονται για τα smartphones. Αξιοποίησε τις νέες τεχνολογίες για να είσαι πάντα 1 βήμα μπροστά.

1. Live Map
Η ελληνική mobile εφαρμογή της Terra προσφέρει πολλά. Εκτός από gps υπηρεσίες,τιμές υγρών καυσίμων σε πρατήρια σε όλη τη χώρα και χαρτογράφησηδιαδρομής, προσφέρει σημεία ενδιαφέροντος,περιλαμβάνοντας εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία για το σύνολοσχεδόν της Ελλάδας. Δωρεάν (iphone)

2. Everyday Health
Tips υγείας και ιατρικές συμβουλές για ό,τι σε απασχολεί. Περιλαμβάνει και μεθόδους για να διατηρείσαι in shape. Δωρεάν (iphone)

3. Sleep Cycle Alarm clock
Αναλύει τον τρόπο που κοιμάσαι και σε ξυπνά την κατάλληλη ώρα. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. 0,79 ευρώ (iphone)

4. Instant Heart Rate
Μετρά ανά μία ώρα τον καρδιακό σου παλμό, δημιουργώντας έτσι ένα καρδιογράφημα σε πραγματικό χρόνο. Δωρεάν (iphone, android)

5. Ontrack Diabetes

Παρακολουθεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, την αρτηριακή πίεση, αλλά και το διατροφικό status του ασθενή. Δωρεάν (android)

6. e-Φάρμακα
Περιέχει τις τιμές 13.000 και πλέον φαρμακευτικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην Ελληνική Αγορά (όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης). 0,79 ευρώ (όλα τα λειτουργικά)

7. Το Κόβω
Νέα εφαρμογή που μπορεί να σε βοηθήσει να ελλατώσεις ή να διακόψεις οριστικά το κάπνισμα, δίνοντάς σου επιπλέον κίνητρα: πλροφορίες για τα χρήματα που έχεις εξοικονομήσει, οφέλη για την υγεία ανάλογα με το πόση ώρα έχεις να καπνίσεις κ.λπ. 0,79 ευρώ (όλα τα λειτουργικά)

8. St John Ambulance First Aid
Παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα σε περιπτώσεις τραυματισμών ή άλλων θεμάτων υγείας. 2,99 ευρώ (iphone)

9. Woman Log Pro Calendar
Απόλυτα γυναικεία εφαρμογή που καταγράφει τον κύκλο σου (πότε ξεκινά η περίοδος, πότε λήγει, ποια ημερομηνία θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα), αλλά και τις γόνιμες ημέρες σου. Δωρεάν (android)

10. White Noise Lite

Προσφέρει μία ποικιλία ήχων για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ή να κοιμηθείς. Κύματα, βροχή και άλλα ηχητικά background για ήρεμο και βαθύ ύπνο. Δωρεάν (android)

Και ένα εναλλακτικό...

Bιορυθμοί
Η θεωρία των βιορυθμών ισχυρίζεται ότι η καθημερινή μας ζωή επηρεάζεται σημαντικά από ρυθμικούς κύκλους. Εισάγοντας την ημερομηνία γέννησής σου, θα βλέπεις κάθε μέρα τα ποσοστά των βιορυθμών σου και πώς επηρεάζουν την ζωή σου. Δωρεάν (android)


Διάβασε περισσότερα gadget news στο www.t3mag.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ