Follow us

Περπατάμε μαζί | Η τέχνη του να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι

Keep Walking Together. Τρεις νέοι Έλληνες δημιουργοί εμπνέονται από τoν πιο διάσημο Περιπατητή του κόσμου και... μας εμπνέουν.

Johnnie Courtesy of Johnnie Walker

Υπάρχει άραγε χειρότερος εχθρός της βελτίωσης, της εξέλιξης και της καινοτομίας από αυτόν της στασιμότητας; Το "αντίδοτο" προκειμένου να μην περιπέσουμε ποτέ στην παγίδα της βολικής απραξίας και αδράνειας είναι μόνο η αέναη πρόοδος, η αναζήτηση και η εξέλιξη.

Keep Walking - Μικρά βήματα για να συνεχίζεις να προχωράς πάντα μπροστά

Αν βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση, το μόνο που μένει είναι να συνεχίσεις να προχωράς - η ταχύτητα άλλωστε δεν έχει παρά ελάχιστη σημασία, αν το ταξίδι είναι δημιουργικό και ουσιαστικό. Για να επιτευχθούν όλα αυτά όμως, είναι απαραίτητο να υπάρχει ο κατάλληλος συνοδοιπόρος, εκείνος από τον οποίο θα αντλείς έμπνευση για να οραματιστείς την καλύτερη εκδοχή σου, εκείνος από τον οποίο θα παίρνεις δύναμη ώστε να μην τα παρατήσεις ακόμη κι όταν αυτό μοιάζει η πιο εύκολη επιλογή.

Αυτή είναι λοιπόν και η γοητεία της τόλμης, την οποία μπορούν να γευτούν μόνο όσοι δεν παραμένουν στάσιμοι.

Τι μένει λοιπόν; Το να βρούμε έναν κατάλληλο συνοδοιπόρο και να τολμήσουμε να περπατήσουμε μαζί του.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς: Οι τολμηροί επιλέγουν το Johnnie Walker

Το κάθε βήμα που κάνουμε προχωρώντας μπροστά είναι σημαντικό, για αυτό και δεν του αξίζει να το κάνουμε με κάποιον που το θεωρεί οτιδήποτε λιγότερο από τέχνη. Με αυτή την σκέψη στο μυαλό, ο πρώτος και πιο αναγνωρίσιμος Περιπατητής του κόσμου, ο John Walker κατάφερε να διακριθεί στην τέχνη της απόσταξης και του whisky blending, μην σταματώντας να προχωρά εδώ και 200 χρόνια.

Πώς αλλιώς θα δημιουργούσε μια από τις πιο αναγνωρισμένες ετικέτες blended scotch whisky παγκοσμίως; Με εμφιαλώσεις "έργα τέχνης" που μπορούν και απολαμβάνουν άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο, όλοι τους λάτρεις της διαρκής προόδου και εξέλιξης;

Περπατάμε μαζί, μοιραζόμαστε εμπειρίες

Το ταξίδι του Περιπατητή John Walker ξεκίνησε από την επαρχιακή πόλη Kilmarnock της Σκωτίας, όπου και το 1820 άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο. Χάρη όμως στην παραπάνω φιλοσοφία, στην συνεχή εξέλιξη και διαρκή αναζήτηση του πιο ισορροπημένου blend, ο John Walker και οι γενιές που ακολούθησαν μετά από αυτόν, κατάφεραν από τις τέσσερις γωνιές της Σκωτίας να μετατρέψουν το Johnnie Walker ως την πρώτη επιλογή blended scotch whisky και στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Από την εποχή του ιδρυτή John Walker, έξι γενιές εξειδικευμένων Master Blenders έχουν πρωτοπορήσει και δημιουργήσει μια σειρά εκλεκτών αποσταγμάτων και τολμηρών εμφιαλώσεων.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο οίκος Johnnie Walker γιορτάζει 200 χρόνια από τότε που ο John Walker, ξεκίνησε το ταξίδι του από το μικρό Kilmarnock κατακτώντας και τις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Τρεις νέοι Έλληνες δημιουργοί εμπνεύστηκαν τη πορεία, τις αξίες, την τόλμη και τις αρχές του Johnnie Walker και αποτύπωσαν την καλλιτεχνική τους ματιά, φιλοτεχνώντας την φιγούρα του διάσημου Περιπατητή.

Roza Salim:

Για μένα ήταν μεγάλη μου τιμή το να είμαι μέρος και να συνεργαστώ με ένα iconic brand, όπως το Johnnie Walker, και ειδικά όταν αυτό που το χαρακτηρίζει είναι το μότο: "Keep Walking Together”- "Συνεχίζουμε να Περπατάμε Μαζί".

Μια φράση, που όταν την ακούει κάποιος το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του είναι, η ελπίδα και η δύναμη του να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις που συναντάμε και να προχωράμε πάντα μπροστά.

Για τον εορτασμό των 200 χρόνων, από τότε που ο ιδρυτής του brand John Walker ξεκίνησε το ταξίδι του από τις τέσσερις γωνιές της Σκωτίας στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, το Johnnie Walker μας παρακινεί να υιοθετήσουμε και εμείς αυτή τη στάση και να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί με αγαπημένους και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Νιώθω πολύ τυχερή που μέσα από αυτή τη συνεργασία, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από την τέχνη μου να αναδείξω ένα τόσο όμορφο μήνυμα και την φιλοσοφία του "Keep Walking Together”.

Περπατάμε μαζί | Η τέχνη του να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι
J Walker
J Walker

Μη μένεις στάσιμος

Ξεκινώντας το ταξίδι του από τις τέσσερις γωνιές της Σκωτίας για να φτάσει στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, ο John Walker είναι παράδειγμα για καθέναν από εμάς.

Μιχάλης Γκούμας:

"Μόνο χαρά μου δίνει και μόνο θετική θα μπορούσε να είναι η απάντηση στη πρόταση του brand Johnnie Walker για την καλλιτεχνική επιμέλεια της ιστορικής φιγούρας του Σκωτσέζου περιπατητή.

Η βάση της τέχνης μου παραπέμπει σ ’εποχές περασμένων αιώνων. Λίγο κλασική, λίγο αυστηρή , λίγο γκόθικ, αγαπά το θέατρο, τη μόδα, και τα βαριά χρώματα όπως το μαύρο, το πορφυρό και το χρυσό. Όλα αυτά όμως σκεπάζονται με μια σύγχρονη στρώση όπου εύκολα ένα έργο μπορεί να θεωρηθεί μοντέρνο και ταυτόχρονα παλιό. Όπως ακριβώς και το Johnnie Walker. Κρατάει όλα αυτά τα κλασσικά και αυστηρά στοιχεία της διακοσίων χρόνων ιστορίας του και παράλληλα τα εμπλουτίζει με πινελιές του σήμερα και του αύριο. Έχει ποιότητα, κύρος ενώ καθένας από μας - είτε τον αφορά είτε όχι- έχει εικόνες από τη ζωή του όπου στο φόντο υπάρχει κάπου κάπως κάποτε ένα Johnnie Walker. Είτε στην κάβα που έχουμε στο σπίτι ως ένα κλασικό και διαχρονικό σκωτσέζικο ουίσκι που προσφέρουμε σε καλεσμένους είτε ως μια διαχρονική επιλογή δώρου για αγαπημένα πρόσωπα.

Μιχάλης Γκούμας
Μιχάλης Γκούμας

Μιχάλης Γκούμας

Keep Walking Together

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μικρού παντοπωλείου του στην επαρχία της Σκωτίας, σηματοδοτεί και την έναρξη μιας περιπλάνησης που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Γιάννης Σολωμόζης

Δε θα μπορούσα παρά να είμαι χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία, με ένα iconic brand όπως αυτό του Johnnie Walker, και ειδικά για μια τόσο σημαντική επέτειο! Πριν 200 χρόνια, ο πρώτος Περιπατητής ξεκίνησε το ταξίδι του από μια μικρή πόλη της Σκωτίας, προς τις τέσσερις γωνιές του κόσμου!

Η καινοτομία, η διαρκής εξέλιξη και το να συνεχίζεις να προχωράς μπροστά παρά τις όποιες συνθήκες μαζί με την ομάδα σου, είναι αξίες που χαρακτηρίζουν το έργο της SØLØ.

Με ένα από τα πιο iconic brand figures ως καμβά, και εργαλείο μου το απόλυτο celebration symbol βουτηγμένο σε ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα, ο Περιπατητής μου δε θα μπορούσε παρά να πρεσβεύει το "No Days Off”. Αυτό είναι το μότο που χαρακτηρίζει τη δουλειά μου, καθώς για μένα είναι απαραίτητο να προχωράς συνέχεια μπροστά χωρίς να κάνεις ‘OFF’ απο τα πράγματα που αγαπάς, in other words "Keep Walking”.

J Walker
J Walker
J Walker

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ