Follow us

Ekiben by Birdman X Moët & Chandon | Παρουσιάζουν το μοναδικό tailor - made μενού AMOUR

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Moët & Chandon

Η Moët & Chandon, η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο, και ο Άρης Βεζενές, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, συνεργάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό tailor - made μενού στο εστιατόριο Ekiben by Birdman με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Φέτος ακόμη και η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου θα είναι διαφορετική μιας και θα πρέπει να την γιορτάσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας. Η Moët & Chandon, η σαμπάνια των μικρών και των μεγάλων στιγμών, σας καλεί να γιορτάσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτή την ημέρα και να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια απόλυτα exclusive εμπειρία.

Με κλειστά τα αγαπημένα μας εστιατόρια, η εμπειρία του amorous dining έρχεται στο δικό σας χώρο και η Moët Rosé Imperial αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, πολυτέλεια και συντροφικότητα. Η εμπειρία σε συνδυασμό με τον τολμηρό πειραματισμό του σεφ και το εξαιρετικό savoir-faire της Moët & Chandon αναδεικνύουν τους μοναδικούς χαρακτήρες της εκλεκτής σαμπάνιας Moët & Chandon Rosé Imperial μέσα από τις πιο αγνές γεύσεις της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Το μενού είναι σχεδιασμένο από τον Άρη Βεζενέ ειδικά για at-home dining experience lovers και περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα σε ένα εξαιρετικό packaging το οποίο θα σας παραδοθεί μέσα από το premium delivery service by Moët & Chandon. Το μενού είναι διαθέσιμο για τις 12,13 & 14 Φεβρουαρίου κατόπιν προπαραγγελίας.

Ο κος. Βεζενές δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναζητά ένα μενού που να μπορούμε να απολαύσουμε κυρίαρχα με τα χέρια μας και όχι με μαχαιροπήρουνα. Θέλουμε την δυνατότητα να το απολαύσουμε όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά γιατί όχι και στο κρεββάτι ενός ξενοδοχείου. Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που σχεδιάστηκε με αφορμή το At-Home experience. Το μενού μας λοιπόν αγκαλιάζει αυτήν την ιεροτελεστία με κυρίαρχη έμπνευση συνταγές που φωνάζουν romantic comfort food."

Πληροφορίες για το μενού μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ekiben by Birdman X Moët & Chandon |  Παρουσιάζουν το μοναδικό tailor - made μενού AMOUR
info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Birdman

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103212800

Διεύθυνση: Βουλής 35, Αθήνα 105 57

ekiben@birdman.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ