Follow us

Βρήκαμε πώς μπορείς να πάρεις εύκολα και γρήγορα χρήματα για το προηγούμενο smartphone σου

Ο πιο άμεσος και απλός τρόπος να πάρεις πίσω ένα μέρος του ποσού που είχες ξοδέψει.

Woman with smartphone

Το έχουμε πάθει όλοι και σίγουρα το έχεις πάθει και εσύ: Λίγο μετά το πολυπόθητο "unboxing" του ολοκαίνουριου smartphone σου και όλο τον ενθουσιασμό που αυτό συνεπάγεται, σκέφτεσαι τι να κάνεις με την προηγούμενη συσκευή σου. Την είχες βάλει από καιρό "στο μάτι" πριν από δύο-τρία χρόνια και ήταν για αρκετές εβδομάδες στην πρώτη θέση της wish list σου. OK, την αγόρασες, περάσατε μαζί πολλές εμπειρίες, συνόδευε κάθε ταξίδι και στιγμή της καθημερινότητάς σου, αλλά τώρα σου είναι πραγματικά άχρηστο.

Ή μήπως όχι;

Υπάρχει άραγε κάποιος αξιόπιστος και έγκυρος τρόπος να πάρεις πίσω ένα μέρος του ποσού που είχες επενδύσει στο παλιό σου smartphone, τώρα που με το νέο μοντέλο ανά χείρας είσαι έτοιμη να βγάλεις την πρώτη σου selfie; Μπορεί να φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά στην περίπτωση αυτή σκέφτηκε κάποιος άλλος πριν από 'σένα για εσένα και ναι, η παλιά σου συσκευή μπορεί να κάνει "απόσβεση" άμεσα και πολύ εύκολα.

Εσύ δεν θα ανακυκλώσεις τη συσκευή σου;

Ίσως να μην το γνώριζες αλλά η ελληνική startup Green Panda, είναι εκεί για να σου λύσει τα χέρια αγοράζοντας το προηγούμενο smartphone σου: Είχε ποτέ περάσει από το μυαλό σου ότι μπορεί να σου φανεί περισσότερο χρήσιμο από το να μένει σκονισμένο στο συρτάρι σου;

Η ελληνική startup λοιπόν έχει δημιουργήσει τα πράσινα Green Panda μηχανήματα- μοιάζουν με τραπεζικό ΑΤΜ- και δεν θα χρειαστεί να τα αναζητήσεις για πολύ, αφού πλέον είναι διαθέσιμα σε όλο και περισσότερα σημεία μεγάλων καταστημάτων λιανικής.

Πιο εύκολο από όσο νομίζεις

Αν στο μυαλό σου όλο αυτό φαντάζει μια δύσκολη, πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, η Green Panda θα καταρρίψει τους φόβους σου, αφού είναι τόσο απλό που μοιάζει ουτοπικό: Η εταιρεία σου προσφέρει μια γρήγορη αποτίμηση της αξίας της συσκευής σου, την οποία, εάν θεωρήσεις συμφέρουσα, μπορείς αμέσως να αποδεχτείς. Όλα αυτά γίνονται άκοπα και γρήογρα, ενώ τα χρήματα μπαίνουν την ίδια στιγμή στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αποσύροντας απλά το προηγούμενο smartphone σου.

Ας δούμε και αναλυτικά step by step την ολιγόλεπτη (δεν διαρκεί περισσότερο από 2-3 λεπτά) απλή αυτή διαδικασία που αποτελείται από τέσσερα βήματα.

Βρήκαμε πώς μπορείς να πάρεις εύκολα και γρήγορα χρήματα για το προηγούμενο smartphone σου

Τι πρέπει να κάνεις:

  1. Επισκέψου ένα από τα "πράσινα" μηχανήματα της Green Panda. Μπορείς να ενημερωθείς για το που βρίσκονται στο www.greenpanda.gr ή απλά να κάνεις μία αναζήτηση για "Green Panda ΑΤΜ" στο Google Maps.
  2. Τοποθέτησε το smartphone σου στην ειδική υποδοχή του μηχανήματος. Χάρη στην τεχνολογία της Green Panda, η συσκευή "σκανάρεται", προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν φθορές ή ζημιές.
  3. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται στην οθόνη η προσφορά της Green Panda.
  4. Αποδέξου την προσφορά και η εταιρεία θα καταθέσει το χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσεις την ίδια ημέρα.
Green Panda
Green Panda
Green Panda

Voilà: Μέσα σε μερικά λεπτά βρέθηκες με καινούριο smartphone, κατά ένα ποσό πλουσιότερη και απαλλαγμένη από κάτι που πια δεν σου χρησίμευε. Πότε είναι η ιδανική στιγμή να το κάνεις όμως; Το συντομότερο δυνατό: Όσο ένα smartphone μένει στο συρτάρι, η αξία του- και επομένως και το ποσό που μπορείς να λάβεις- μειώνεται.

Πράξη με οικολογικό υπόβαθρο

Εκτός του ότι πρόκειται για την πιο γρήγορη επιλογή στην πώληση smartphone, η διαδικασία αυτή έχει ένα μεγάλο επιπλέον "bonus" ειδικά αν είσαι ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα οικολογικά θέματα. Πουλώντας το κινητό σου στην Green Panda, συμβάλλεις και εσύ στην ενίσχυση μίας κυκλικής οικονομίας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Green Panda
Green Panda

Γιατί θέλεις τα Panda.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν τα ΑΤΜ της Green Panda βρίσκονται σε 19 σημεία στην Αθήνα και χιλιάδες καταναλωτές την έχουν δοκιμάσει, κερδίζοντας χρήματα από το παλιό smartphone τους.

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, προβλέπεται άμεση επέκταση του δικτύου της Green Panda σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ παρέχεται και η υπηρεσία του Green Panda Car. Πρόκειται για ένα βανάκι με φορητό εξοπλισμό, που έρχεται στο σπίτι σου για την αξιολόγηση του παλιού σου smartphone. Πόσο πιο εύκολο;

Green Panda

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.greenpanda.gr, όπου υπάρχουν απαντήσεις και για τις πιο συχνές απορίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ