Follow us

Η Lapin House φέρνει κοντά σου το Stokke Sleepi, το κρεβάτι που εξελίσσεται μαζί με το παιδί σου

Η κούνια του μωρού είναι η καρδιά του βρεφικού δωματίου και για αυτό θα πρέπει να είναι όμορφη, λειτουργική και πάνω απ’ όλα ασφαλής για το παιδί.

Lapin

Κατασκευασμένο από μασίφ ευρωπαϊκό ξύλο οξιάς, με ρυθμιζόμενες θέσεις ύψους και μήκους, το Stokke Sleepi που θα βρείτε στα καταστήματα της Lapin House αλλά και στο lapinkids.com, επεκτείνεται για να φροντίσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τα μεγέθη του παιδιού, που θα αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια σας.

Stokke Sleepi Mini (0-6 μηνών)

Το Stokke Sleepi Mini είναι το ιδανικό πρώτο κρεβάτι για το μωρό σας. Το σχήμα του χαρίζει το αίσθημα της ζεστής φωλιάς, που θα κάνει το μωρό να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί με δυνατότητα κλειδώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κουνήσετε απαλά το μικρό σας ή για εύκολη μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Η Lapin House φέρνει κοντά σου το Stokke Sleepi, το κρεβάτι που εξελίσσεται μαζί με το παιδί σου

Stokke Sleepi Bed (0-3 ετών)

Το Stokke Sleepi Mini μετατρέπεται εύκολα στο κρεβάτι Stokke Sleepi με ένα επιπλέον κιτ επέκτασης, διατηρώντας το οικείο και φιλόξενο αίσθημα για το μωρό που μεγαλώνει. Ρυθμίστε τη θέση του ύψους του στρώματος καθώς το παιδί θα μεγαλώνει και θα φτάσει τελικά στο εξερευνητικό στάδιο της αναρρίχησης. Μόλις το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να μπαίνει και να βγαίνει από το κρεβάτι μόνο του, μπορείτε να αφαιρέσετε τους τροχούς και τη μία πλευρά του κρεβατιού για εύκολη πρόσβαση.

Lapin

Stokke Sleepi Junior (περίπου 3-10 ετών)

Το Stokke Sleepi Junior είναι ένα άνετο κρεβάτι για παιδιά έως περίπου δέκα ετών. Μπορεί επίσης να επεκταθεί και να μετατραπεί σε πρακτικό μίνι καναπέ, ιδανική προσθήκη για το playroom. Διατίθεται ως πρόσθετο κιτ στο Stokke Sleepi Bed.

Lapin

Υψηλής ποιότητας στρώμα

Το στρώμα Stokke Sleepi είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικό αφρό PU, γνωστό για ανθεκτική ποιότητα στην πίεση. Ο αφρός έχει αυλακώσεις στο κάτω μέρος για να μεγιστοποιήσει τη ροή του αέρα. Αυτό, μαζί με τη διάτρητη βάση του κρεβατιού παρέχουν εξαιρετική κυκλοφορία του αέρα, έτσι ώστε το μωρό σας να μπορεί να έχει έναν άνετο, ξεκούραστο ύπνο.

Τα χαρακτηριστικά του Stokke Sleepi

Ασφάλεια - Το απαλό οβάλ σχήμα δίνει στο μωρό σας την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Διαθέτει κυρτές άκρες, δίχως αιχμηρές γωνίες.

Πάντα δίπλα σας - Σχεδιασμένο για εξοικονόμηση χώρου και λειτουργικότητα. Με περιστρεφόμενους τροχούς για να έχετε το κρεβάτι του πάντα κοντά σας.

Μακροζωία - Η ευέλικτη σχεδίασή του επιτρέπει τη χρήση του από τον πρώτο μήνα του έως και τα δέκα έτη του. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο οξιάς με πιστοποίηση FSC και με ποιότητα, ώστε να είναι ανθεκτικό.

Αποκτήστε το Stokke Sleepi στο www.lapinkids.com αλλά και στο δίκτυο καταστημάτων Lapin House. Βρείτε περισσότερα στο: http://bit.ly/3dvYC5B

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ