Follow us

Η LG έχει την καλύτερη προσφορά και τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα νέο ψυγειοκαταψύκτη

Απέκτησε τον νέο LG Ψυγειοκαταψύκτη κορυφαίας ενεργειακής απόδοσης με δώρο σετ χύτρες ταχύτητας

MissBloom TEAM
lg fridge @LG_Hellas

Η LG Electronics (LG) υλοποιεί μια ακόμη μοναδική προωθητική ενέργεια, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα χρηστικό δώρο για την κουζίνα τους.

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά του νέου LG Ψυγειοκαταψύκτη (μοντέλο GBB92STBAP), οι καταναλωτές θα πάρουν ως δώρο ένα σετ χύτρες ταχύτητας Izzy Multi Set Natura 8Lt & 6Lt[1].

Η LG έχει την καλύτερη προσφορά και τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα νέο ψυγειοκαταψύκτη

Ο ψυγειοκαταψύκτης GBB92STBAP της LG ξεχωρίζει για την κορυφαία ενεργειακή του απόδοση. Επιτυγχάνει ενεργειακή κλάση A[2], το υψηλότερο επίπεδο στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), χάρη στον γραμμικό συμπιεστή inverter LG Centum System™, που προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, καθώς διαθέτει 20ετή εγγύηση στο μοτέρ.

Παράλληλα, ο συνδυασμός μιας σειράς από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα NatureFresh και η τεχνολογία FRESHBalancer™ βοηθούν στο να διατηρηθούν τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας FRESHConverter™ μπορείς να επιλέξεις τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά τύπο τροφίμων, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά σας αντίστοιχα. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία DoorCooling+ επιτυγχάνεται έως και 32%[3] πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, συμβάλλοντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας για ακόμα πιο φρέσκα τρόφιμα.

  • [1] Το σετ περιλαμβάνει μία χύτρα ταχύτητας 8Lt, μία χύτρα 6Lt και ένα γυάλινο καπάκι.
  • [2] Βασίζεται στο αποτέλεσμα δοκιμής της SLG για το μοντέλο GBB92STBKP της LGE σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62552: 2015. 2) Μοντέλο ενεργειακής κλάσης A (GBB92STBAP, 110 kWh/y) που χάρη στον γραμμικό συμπιεστή inverter εξοικονομεί ενέργεια έως και 59,1% σε σύγκριση με το μοντέλο ενεργειακής κλάσης E (GBB72PZEMN, 269 kWh/y) που διαθέτει συμπιεστή Smart Inverter, σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές της LG.
  • [3] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 ℃ σε 8 ℃ μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ