Follow us

Νέα εταιρεία στο χώρο διοργάνωσης εξειδικευμένων συνεδρίων και επικοινωνίας

Η CLEON Conferences & Communications ήρθε να "ταράξει" τα νερά

MissBloom TEAM
CLEON Conferences & Communications

Μία νέα εταιρεία στο χώρο της διοργάνωσης τοπικών και διεθνών συνεδρίων υψηλού επιπέδου, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και διοικητικής υποστήριξης για ενώσεις και επαγγελματικούς συνδέσμους ιδρύεται με σκοπό την αφοσίωση, την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η CLEON Conferences & Communications (www.cleon.gr) με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Γρηγόρη Λεωνίδη.

Ο Γρηγόρης Λεωνίδης, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, αναφέρει ότι "ακόμα και σε περιόδους κρίσης υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης. Με δεδομένο τoν έντονο ανταγωνισμό στο χώρο αυτό, καθοριστικό ρόλο παίζει για εμάς η εξειδίκευση και η γνώση σε βάθος σε συγκεκριμένα πεδία. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών".

Τα Συνέδρια της CLEON καλύπτουν τους τομείς των Νομικών Υπηρεσιών, της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και της Επιχειρηματικότητας στους ακόλουθους κλάδους: Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Ενέργεια, Υγεία, Ναυτιλία, Αεροπλοΐα, Οικογενειακές Επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία διοργανώνει ετήσια καθιερωμένα συνέδρια, συνέδρια και εκδηλώσεις πελατών, συνέδρια Ενώσεων και Επαγγελματικών Συνδέσμων στα πλαίσια του Association Management.

Η CLEON προσφέρει επίσης υπηρεσίες ολοκληρωμένης επικοινωνίας κυρίως για δικηγορικές εταιρείες. Διοργανώνει επίσης στοχευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για δικηγόρους, στελέχη κανονιστικής συμμόρφωσης και διαχείρισης κινδύνων σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ