Follow us

Δικαίωση για τη Melek Ipek: Αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από τέσσερις μήνες φυλάκισης

Η γυναίκα που σκότωσε τον σύζυγό της προκειμένου να γλιτώσει από τα φρικτά του βασανιστήρια.

Melek Twitter Kedistan

Είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ όταν πυροβόλησε και σκότωσε τον άντρα της προκειμένου να γλιτώσει από τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε καθημερινά. Ο λόγος για τη Μελέκ Ιπέκ, η οποία έπειτα από τέσσερις μήνες φυλάκισης, είναι και πάλι ελεύθερη κοντά στις δύο ανήλικες κόρες της.

Οι στιγμές έξω από το δικαστήριο συγκλονιστικές ενώ οι εικόνες της 31χρονης μητέρας να αγκαλιάζει τα παιδιά της κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η ιστορία της Μελέκ, είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ το κύμα συμπαράστασης προς τη νεαρή μητέρα, υπήρξε πρωτοφανές.

Για πολλά χρόνια υπέμεινε τη βίαιη και αποτρόπαιη συμπεριφορά του συζύγου της, ο οποίος συνήθιζε να τη δένει, να τη χτυπάει και να τη βιάζει, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Το μοιραίο βράδυ του Ιανουαρίου η νεαρή μητέρα, αφού είχε μείνει γυμνή και δεμένη στο μπάνιο του σπιτιού της, πήρε την απόφαση να σώσει μια για πάντα τη ζωή τη δική της αλλά και των παιδιών της. Τον απείλησε με μία κυνηγετική καραμπίνα, και ούσα σε αυτοάμυνα – ο Ραμαζάν της επιτέθηκε – τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ