Follow us

Kamala Harris | Έγραψε πάλι ιστορία στο αμερικανικό κογκρέσο

Η Kamala Harris και η Nancy Pelosi έκατσαν πίσω από τον πρόεδρο Biden στο αμερικανικό κοινοβούλιο.

Kamala Harris Splash News / Ideal Image

Η αντιπρόεδρος των ΗΠA, Kamala Harris, κατάφερε να γράψει για ακόμα μια φορά ιστορία στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή. Μαζί με την Nancy Pelosi στάθηκαν στα έδρανα πίσω από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ εκείνος απευθυνόταν στο κογκρέσο, μια ιστορική στιγμή αφού για πρώτη φορά δύο γυναίκες βρέθηκαν σε αυτή τη θέση.

Η Nancy Pelosi το 2007 έγινε η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων, ενώ η Kamala Harris είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο κοινοβούλιο και χαιρετήθηκαν θερμά ακουμπώντας τους αγκώνες τους ενώ ο Biden δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορική αυτή στιγμή:

"Κυρία πρόεδρε της βουλής. Κυρία Αντιπρόεδρε. Κανένας πρόεδρος δεν έχει πει αυτά τα λόγια από το βήμα της βουλής. Κανένας πρόεδρος δεν έχει πει ποτέ αυτά τα λόγια. Καιρός ήταν", είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Pelosi είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο MSNBC για την ιστορική στιγμή, εξηγώντας ότι "είναι συναρπαστικό. Και είναι όμορφο να γράφεις ιστορία. Καιρός ήταν. Έγραψα ιστορία όταν έγινε η πρώτη πρόεδρος της βουλής και στεκόμουν πίσω από τον πρόεδρο Bush. Και το είχε τονίσει. Τώρα είναι τόσο συναρπαστικό".

Πηγή | Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ