Follow us

Sex and the City | Άλλος ένας πρωταγωνιστής της σειράς επιστρέφει στο reboot

Ποιος υπέγραψε για τα νέα επεισόδια του "And Just Like That".

Sex and the City IMDB

Είναι γεγονός! Οι προσευχές μας εισακούστηκαν, αφού σύμφωνα με την Page Six, ο αιώνιος έρωτας της Carrie Bradshaw, Mr Big επιστρέφει και πρόκειται να τον δούμε στα νέα επεισόδια του "And Just Like That", της spin-off σειράς του Sex and the City.

Μαζί με τον Chris Noth- που στις αρχές του έτους νομίζαμε πως δεν θα συνέχιζε να παίζει τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό- επιστρέφουν και ο John Corbett, τηλεοπτικός Aidan αλλά και ο ηθοποιός David Eigenberg που υποδύεται τον Steve, τον σύζυγο της Miranda, οι οποίοι υπέγραψαν για τη νέα σεζόν.

Φυσικά, ακόμα κι αν οι επιστροφές βασικών χαρακτήρων είναι ένα ευχάριστο γεγονός για την πλοκή, η μεγαλύτερη απώλεια για το σόου παραμένει η απουσία της ηθοποιού Kim Cattrall, που ενσάρκωνε στην iconic σειρά τη Samantha, την 4η της παρέας. Επίσης, η διάσημη Patricia Field, η οποία αυτή την περίοδο ασχολείται με την γκαρνταρόμπα της "Emily in Paris", δεν θα αναλάβει όπως συνέβαινε μέχρι τώρα τα λουκ της Bradshaw, με τη στιλίστρια Molly Rogers να την αντικαθιστά.

Η Rogers, ομολογουμένως, έχει ένα δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας, όμως η συνεργασία της με τη Field και η εμπειρία της από τη συμμετοχή της στα "The Devil Wears Prada" και "Ugly Betty" αποτελούν σημαντικά παράσημα.

Στο δυναμικό καστ προστέθηκε επίσης και η Sara Ramirez, που θα υποδυθεί τον ρόλο των Che Diaz, ενός nonbinary stand-up comedian, που θα ενσωματωθεί πιθανώς στην παρέα των τριών πρωταγωνιστριών.

Φωτο: IMDB

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ