Ζελέ χωρίς ζάχαρη και ζελατίνη | Η σπιτική συνταγή με καρπούζι και ακόμα ένα υλικό

Χρησιμοποιώντας χυμό καρπουζιού και άγαρ-άγαρ μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα ένα υγιεινό, νόστιμο και φυσικό ζελέ.

Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν του καρπουζιού και είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτό το φρούτο που είναι στην πιο γλυκιά και ώριμη φάση του. Ένας υγιεινός και δροσιστικός τρόπος να απολαύσεις το καρπούζι, που ομολογουμένως είναι το πιο δημοφιλές φρούτο του καλοκαιριού, είναι να το χρησιμοποιήσεις ως βασικό υλικό για να φτιάξεις σπιτικό ζελέ χωρίς ζελατίνη και ζάχαρη.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr