Follow us

Μία μέρα στη ζωή μιας συντάκτριας μόδας

Και πώς το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G μπήκε στη ζωή μου.

Galaxy

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Στη σχολή μας είχαν επιστήσει την προσοχή αρκετές φορές στο γεγονός, πως ο σύγχρονος δημοσιογράφος είναι πολυμήχανος. Αυτό σημαίνει πως το αντικείμενο του δεν περιορίζεται στη σύνταξη άρθρων αλλά ούτε και στο ρεπορτάζ. Πλέον τα κάνει όλα: Από τη σύνταξη και το ρεπορτάζ, στο μοντάζ και τη δημιουργία content για κάθε πλατφόρμα - κάτι που κατάλαβα στην πράξη, όταν έγινα συντάκτρια μόδας στο MissBloom. Η δουλειά μου απαιτεί μία διαρκή χρήση έξυπνων συσκευών για να φέρω εις πέρας όλες τις καθημερινές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Πρέπει να τραβάω βίντεο και φωτογραφίες, να τα επεξεργάζομαι, να δημοσιεύω στα social media και να παρακολουθώ την επικαιρότητα. Για να τα κάνω όλα αυτά έπρεπε να αλλάξω πολλές συσκευές, ωστόσο, πλέον έχω μία συσκευή και πιο συγκεκριμένα ένα κινητό, που αντέχει να σηκώσει τη δουλειά μου. Ο λόγος για το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Μία μέρα στη ζωή μιας συντάκτριας μόδας

Τι χρειάζομαι από το κινητό μου | Design + Τεχνολογία + Αντοχή

Το πρώτο χαρακτηριστικό, που θα μαγνητίσει το βλέμμα μου και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όσον αφορά την επιλογή ενός κινητού, είναι το design. Χρειαζόμουν ένα smartphone, που να είναι κομψό, για τις φωτογραφίες μου, οπότε και να αξίζει το hashtag #aestheticallypleasing. Το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G διαθέτει εκπληκτικό σχεδιασμό αλλά και ποικιλία χρωμάτων. Μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα στο all time classic μαύρο, το μινιμαλιστικό cream, το ρομαντικό lavender και το επιβλητικό πράσινο. Τελικά, κατέληξα με την μινιμαλιστική ουδέτερη απόχρωση, που θα με βοηθήσει περισσότερο στις φωτογραφήσεις. Βέβαια, αυτό που λάτρεψα στο εν λόγω μοντέλο, ήταν το γεγονός πως είναι αναδιπλούμενο: Συνδυάζει το νοσταλγικό 00s design και προσφέρει την τεχνολογία του σήμερα.

samsung

Το νέο μοντέλο, όμως, προσφέρει πολλά περισσότερα. Αρχικά, η οθόνη Infinity Flex 6,7 ιντσών με 120Hz, προσφέρει ομαλή κύλιση, swipe, drag & drop. Ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζω καμία ενόχληση με το γεγονός, πως είναι αναδιπλούμενο. Αντιθέτως, μου προσφέρει πολλές δυνατότητες. Με το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G μπορώ να χωρίσω την οθόνη στα δύο με το App Split και να παρακολουθώ δύο διαφορετικά applications την ίδια στιγμή, όπως για παράδειγμα ένα live event και τα μηνύματά μου. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι οι εφαρμογές υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία. Παράλληλα, η οθόνη με την Dynamic AMOLED 2X, είναι ζωντανή, φωτεινή και με ομαλή εικόνα και έτσι όταν παρακολουθώ τα fashion shows ή κάποια σειρά στο κινητό δεν κουράζομαι. Plus, ως χρήστης Galaxy έχω 4 μήνες Youtube Premium*, χωρίς διαφημίσεις, οπότε απολαμβάνω τα βίντεο μου ανενόχλητη. Ακόμα, μπορώ να το έχω και σε λειτουργία Flex και έτσι να το σταθεροποιώ σε κάθε επιφάνεια του γραφείου, του σπιτιού και γιατί όχι και του καναπέ, παρακολουθώντας ακόμα πιο ξεκούραστα το video content και την επικαιρότητα.

Και τα πλεονεκτήματα του design του δεν σταματούν εδώ. Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G μου επιτρέπει να ελέγξω τα μηνύματά μου, να τραβήξω φωτογραφίες, να παίξω μουσική και πολλά περισσότερα, χωρίς να το ανοίξω. Πώς; Μέσω της εξωτερικής οθόνης 1,9 ιντσών, την οποία μπορώ να εξατομικεύσω τις επιλογές οθόνης, το στιλ και τα χρώματα.

Παρ' όλα αυτά χρειαζόμουν και εκπληκτική κάμερα για να μπορώ να γυρίζω ταvideos, να βγάζω φωτογραφίες και να μοιράζομαι με τους ακολούθους μου τις πιο όμορφες στιγμές μου. Και το Samsung Galaxy Z Flip3 5G με κάλυψε και σε αυτό: Η σταθερότητα της κάμερας, το κέντρισμα, οι εξατομικευμένες δυνατότητες λήψης για κάθε περίσταση, η διπλή προεπισκόπηση οθόνης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά, που έκαναν τη ζωή μου με τα social media πιο εύκολη. Plus, η λειτουργία Flex λειτουργεί σαν τρίποδο, διατηρώντας τη γωνία για να σταθεροποιηθεί η κάμερα, καθώς τραβάω την φωτογραφία που θέλω με την πρώτη λήψη.

samsung2

Και ας μιλήσουμε για το μέγεθος του: Πρόκειται για ένα smartphone πλήρους μεγέθους που διπλώνει για να χωρά στην κυριολεξία παντού. Από την τσέπη του skinny jean μου μέχρι τη μικροσκοπική βραδινή τσάντα μου, το διπλωμένο Galaxy Z Flip3 5G είναι 3,4 ίντσες και χωράει στην τσέπη με ευκολία**. Τέλος, επειδή είμαι κάπως αδέξια -για να το πούμε ευγενικά- το εν λόγω κινητό είναι ανθεκτικό στο νερό ***.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

samsung

+Bonus Tech Info

Στα πιο τεχνικά κομμάτια, μέσω της δυνατότητας Smart Switch**** η μετάβαση σε Galaxy από άλλο λειτουργικό σύστημα ήταν πολύ εύκολη, καθώς μπορεί να μεταφέρει δεδομένα από πολλές διαφορετικές συσκευές, κάνοντας την αναβάθμιση σε Galaxy μια ομαλή διαδικασία. Έτσι δεν έχασα τις φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλα αρχεία μου στην αλλαγή.

* Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

**Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

***Το Galaxy Z Flip3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

*****Εφαρμογή διαθέσιμη σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ