Follow us

Αμύγδαλα και αμυγδαλοβούτυρο | Ποια η διαφορά στην διατροφική τους αξία;

Ποιο από τα δύο να προτιμήσεις;

almonds iStock

Παρόλο που το βούτυρο αμυγδάλου παρασκευάζεται κυρίως από αμύγδαλα, υπάρχουν αρκετές διαφορές στη διατροφική αξία των δύο προϊόντων. Και αυτό γιατί το αμυγδαλοβούτυρο περιέχει σχεδόν πάντα πρόσθετα συστατικά, όπως λάδι, το οποίο βελτιώνει μεν την υφή του τελικού αποτελέσματός αλλά διαφοροποιεί δε τη διατροφική αξία του τελικού προϊόντος, συγκριτικά με τα ωμά ή ψημένα (ανάλατα) αμύγδαλα. Βέβαια, η διαφορά αυτή αν και μικρή είναι υπαρκτή για εκείνους που προσέχουν αυστηρά τη διατροφή τους ή κάνουν καθημερινή κατανάλωση. Ποια είναι, λοιπόν, η διαφορά στη διατροφική τους αξία;

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ