Follow us

Τελειώνει με εμάς | Το βιβλίο - φαινόμενο που κατέκτησε το TikTok και μίλησε με ειλικρίνεια για τις σχέσεις

Ένα βιβλίο που θα σε κάνει να ερωτευθείς, να ταυτιστείς, θα σου ραγίσει την καρδιά και δεν θα σε αφήσει να το αφήσεις από τα χέρια σου.

MissBloom TEAM
τελειωνει με εμας

Τι κι αν το TikTok μοιάζει ορισμένες στιγμές πιο θελκτικό τις λίγες ελεύθερες ώρες που μας έχει αφήσει η απαιτητική, σύγχρονη καθημερινότητα, με αποτέλεσμα το διάβασμα να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, τελικά μία ιστορία είναι αρκετή για να συνδέσει τους δύο αυτούς διαφορετικούς κόσμους, που φαίνεται πως δεν θα συναντώνταν ποτέ.

Το Τελειώνει με εμάς, μία ιστορία που θα σε κάνει στην κυριολεξία να νιώσεις, έγινε πολύ γνωστό από τη στήλη BookTok, όπου οι απανταχού βιβλιόφιλοι παρουσιάζουν τα βιβλία που ξεχώρισαν. Και γιατί πολλοί το αποκαλούν βιβλίο-φαινόμενο; Γιατί είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία της εφαρμογής αλλά κυρίως επειδή βρέθηκε στην κορυφή των New York Times Best Seller για είκοσι συνεχόμενες εβδομάδες.

Στην αρχή η ιστορία του φαντάζει γνώριμη, ανάλαφρη και σχεδόν διαισθάνεσαι πώς θα καταλήξει. Όμως, μη ξεγελιέσαι. Το Τελειώνει με εμάς δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Γιατί θα σε κάνει να αναρωτηθείς… μπορούμε να ξεφύγουμε από κακοποιητικές σχέσεις;

Η Λίλι δεν είχε μια εύκολη ζωή, όμως είναι γεννημένη μαχήτρια και είναι αποφασισμένη να παλέψει για τα όνειρα της. Αφού έφυγε από τη μικρή πόλη του Μέιν όπου μεγάλωσε, μετακόμισε στη Βοστόνη και άνοιξε τη δική της επιχείρηση. Εκεί γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ και η έλξη ανάμεσα τους είναι σχεδόν ακαριαία. Ο Ράιλ είναι δυναμικός, πεισματάρης και αποφασισμένος ότι δε θέλει να κάνει σοβαρή σχέση. Με τη Λίλι όμως βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Τελειώνει με εμάς | Το βιβλίο - φαινόμενο που κατέκτησε το TikTok και μίλησε με ειλικρίνεια για τις σχέσεις

Χωρίς αμφιβολία, θα ερωτευτείς και εσύ μαζί τους και θα νιώσεις ότι τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά σε αυτή τη σχέση. Φαίνονται πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Κι όμως...

Το τι κρύβει το παρελθόν της Λίλι θα σε εκπλήξει. Ένας κακοποιητικός πατέρας, μια μητέρα που ζει μέσα στο φόβο και τη βία, τα κλειστά στόματα μιας μικρής κοινωνίας, ένα κορίτσι που παλεύει να ξεφύγει και μέσα σε όλα…..ο Άτλας Κόριγκαν-το έφηβο άστεγο αγόρι που ζει στη γειτονιά της, ο καλύτερος της φίλος και ο πρώτος της έρωτας.

Ήταν η αδελφή ψυχή και ο προστάτης της. Στο τώρα, ο Άτλας έχει καταφέρει να φτιάξει τη ζωή του και έχει γίνει ένας πετυχημένος σεφ. Όταν ξαναεμφανίζεται, ξαφνικά ό,τι έχει χτίσει η Λίλι με τον Ράιλ απειλείται…

τελειωνει με εμας

Σίγουρα θα ταυτιστείς μαζί της, θα συγκινηθείς και θα νιώσεις για μια στιγμή δικαίωση, καθώς η Λίλι ξεπερνά τις δυσκολίες της παιδικής της ηλικίας και ξαφνικά η ζωή της φαντάζει με σενάριο βγαλμένο από ρομαντική κομεντί.

Μέχρι όλα να γκρεμιστούν, ακαριαία σε...δευτερόλεπτα! Γιατί καμιά φορά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως την "ιδανική αγάπη", είναι η αγάπη που μας πληγώνει περισσότερο.

Loading...

Γιατί τελικά… υπάρχει η ιδανική αγάπη;

Θα σου ραγίσει την καρδιά, καθώς μιλά με οδυνηρή ειλικρίνεια για τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις, θα χαθείς μέσα στις σελίδες του και θα απολαύσεις κάθε σελίδα από το αναγνωστικό αυτό ταξίδι.

Θα ζήσεις μια ιστορία για έναν απόλυτο έρωτα και…μια απόλυτη προδοσία, για ήρωες βγαλμένους από τη καθημερινότητα, με τις ατέλειες, τα τραύματα και τα πάθη τους.

Η συγγραφέα Colleen Hoover γράφει με ευαισθησία για τα τραύματα που δε φαίνονται αλλά μένουν χαραγμένα στην ψυχή μας. Ίσως σε κάνει να κλάψεις, αλλά ταυτόχρονα θα σου ζεστάνει τη ψυχή και ο νους σου θα ανατρέχει στην ιστορία του για καιρό.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στο www.dioptra.gr και σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ