Follow us

3 εύστοχες συμβουλές μόδας από τη viral στιλίστρια του TikTok που αξίζει να γνωρίζεις

Οι συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη γκαρνταρόμπα που ονειρεύεσαι.

street style splash new / ideal image

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας, συχνά αισθανόμαστε πως δεν υπάρχει κάτι νέο να μας εκπλήξει. Κι όμως, πάντα θα υπάρχουν νέες συμβουλές μόδας που μας προτείνουν fashion experts ώστε να καταφέρουμε αφενός να ανανεώσουμε το στιλ μας και αφετέρου να δημιουργήσουμε τη γκαρνταρόμπα που ονειρευόμαστε. Ένα scroll down στο TikTok μάλιστα πρόκειται να σου χαρίσει την έμπνευση που χρειάζεσαι, αφού υπάρχουν αρκετά σχετικά βίντεο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Caitlin Jaymes, η στιλίστρια που έχει γίνει viral με τις συμβουλές μόδας και οργάνωσης που προτείνει. Ποιες είναι όμως τα τρία σημαντικότερα styling tips για την ίδια;

Διαβάστε Επίσης

Η δική σου λίστα

Κάθε φορά που προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα σύνολο και παρατηρείς πως κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που θα χρειαζόσουν, λείπει από τη συλλογή σου, αξίζει να το προσθέτεις στη λίστα σου. Μπορεί να είναι ένα λευκό t-shirt, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των basics. Συχνά μάλιστα, ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας, ξεχνώντας να επενδύσουμε σε τέτοια διαχρονικά κομμάτια. Έτσι, έρχεται κάποια στιγμή που αυτά που έχουμε ήδη στη γκαρνταρόμπα μας φθείρονται.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στη διάρκεια της εκκαθάρισης της ντουλάπας σου. Αποχωρίσου ό,τι δεν είναι σε καλή κατάσταση, λάθος νούμερο ή που απλώς δεν σου ταιριάζει πλέον και φτιάξε μία λίστα με όλα τα απαραίτητα κομμάτια που χρειάζεται να αποκτήσεις. Με αυτή την τεχνική, την επόμενη φορά που θα κάνεις τις αγορές σου, θα έχεις μία λίστα με όλα τα ρούχα ή αξεσουάρ, στα οποία χρειάζεται να επενδύσεις.

Πώς θα κάνεις έξυπνες αγορές στα e-shops

Πλέον, το online shopping έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των περισσότερων γυναικών. Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου, να σκεφτείς με την ησυχία σου ποια κομμάτια θα αποκτήσεις και φυσικά να συγκρίνεις σχέδια ή γραμμές. Ωστόσο, εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που βιώνουν κάποιο στρες με τις άπειρες επιλογές που προσφέρουν τα e-shops, υπάρχει μία έξυπνη συμβουλή.

Πιο συγκεκριμένα, η στιλίστρια προτείνει να χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα για να περιορίσεις τις επιλογές σου με βάση το στιλ σου. Για παράδειγμα, εάν αγαπάς να φοράς κυρίως λευκά, μαύρα, μπλε ή μπεζ ρούχα, καλό είναι να επιλέξεις τις εν λόγω αποχρώσεις στα φίλτρα. Κάπως έτσι θα κάνεις στοχευμένες αγορές χωρίς να αγχώνεσαι από τη μεγάλη ποικιλία.

Ο safe τρόπος για να δοκιμάσεις ένα trend

Οι τάσεις της μόδας προκαλούν μεγάλο ενθουσιασμό σε κάθε fashion lover. Πολύ συχνά λοιπόν, θέλεις να υιοθετήσεις κάποιο trend, ωστόσο δεν είσαι τόσο σίγουρη εάν σου ταιριάζει ή εάν θα σου αρέσει. Η Caitlin Jaymes υποστηρίζει πως είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα πιο budget friendly brand, ώστε να είσαι σίγουρη πως όντως σου αρέσει. Εάν νιώθεις άνετα φορώντας το, μπορείς να επενδύσεις και σε μία πιο luxury εκδοχή.

Δες εδώ το βίντεο

@caitlin_jaymes As a stylist the most common question I get asked is how to create a timeless capsule wardrobe or how to stop impulse buying. Buyers remorse is a real thing I promise these tips will help you create more versatility in your wardrobe and eliminate clutter. Do you want a pt. 2? #fashiontipsforwomen #stylingtipsforwomen #fashionover30 #fashionover40 #fashionover50 #beachwaves #hairtutorial #curledhairtutorial #curltutorial #beachwaveshair ♬ original sound - CaitlinJaymes

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ