Follow us

Stokke Xplory X | Το μυστικό κάθε νέας μαμάς για ξέγνοιαστες βόλτες

Χάρισε άνεση και στιλ στις καθημερινές βόλτες με το μωρό σου.

MissBloom TEAM
stokke

Όσο κι αν έχεις διαβάσει βιβλία, εγκυκλοπαίδειες και ό,τι χρήσιμο βρίσκεις για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα, θα συνειδητοποιήσεις από τα πρώτα λεπτά που θα κρατήσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου, πως ορισμένα πράγματα μαθαίνονται στην πράξη. Και ενώ η γνωριμία σας στην αρχή θα μοιάζει με δύσκολο πρότζεκτ, ο καλύτερος τρόπος για να δεθείτε είναι μέσω μιας ασφαλούς και ξέγνοιαστης βόλτας. Και πώς θα γίνει αυτό εφικτό;

To Stokke Xplory X είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου, καθώς θα κρατάει μέσα του τον πιο πολύτιμο επιβάτη. To Stokke Xplory X διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι για να πάτε μαζί όπου θέλετε, διατηρώντας το μωρό σου άνετο και ζεστό. Εξερεύνησε μαζί του και δες τις αισθήσεις του να ενεργοποιούνται, την περιέργεια του να ξυπνά και ανακαλύψτε από κοινού τον κόσμο γύρω. Περπατήστε, μιλήστε, μείνετε κοντά και συνδεθείτε.

Επιλογές για όλους

Προκειμένου να ταιριάξει με το δικό σου, προσωπικό στιλ, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από μοναδικές αποχρώσεις που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις τη σωστή για σένα επιλογή.

Stokke Xplory X | Το μυστικό κάθε νέας μαμάς για ξέγνοιαστες βόλτες

Μοναδικός σχεδιασμός

Το Stokke Xplory X δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την ασφάλεια, την ποιότητα και το στιλ! Το προστατευτικό και με άνετη επένδυση κάθισμα με θέση ενεργή, ανάπαυσης και ύπνου χαρίζει στο μωρό την απόλυτη εμπειρία βόλτας όταν βρίσκεστε έξω. Ο πρωτοποριακός σκανδιναβικός σχεδιασμός καθιστά το Stokke Xplory X απλό στον χειρισμό και ιδιαίτερα ευέλικτο. Το πορτ μπεμπέ και το κάθισμα αυτοκινήτου το καθιστούν ιδανικό για χρήση από τις πρώτες του μέρες μέχρι τη στιγμή που δεν θα το χρειάζεται.

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει

- Ασφαλές, άνετο, προστατευτικό κάθισμα με διαθέσιμες επιλογές μαύρης ή καφέ δερμάτινης λαβής και εξαιρετικά μαλακή εσωτερική επένδυση.

- Σούπερ μαλακό και αδιαβροχοποιημένο ύφασμα, χωρίς PFC και με προστασία UPF 50+ από τον ήλιο

- Με πολυτελή, ανθεκτικό στις γρατζουνιές ματ σκελετό, που περιλαμβάνει μεγάλη, αποσπώμενη τσάντα για ψώνια.

- Το προστατευτικό πορτ μπεμπέ προσφέρει στο νεογέννητο ένα άνετο μέρος για να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί.

- Η τσάντα αλλαξιέρα, ο υπνόσακος, το κάλυμμα για τον ήλιο, το αδιάβροχο κάλυμμα βροχής και το κάλυμμα για σκιά για σκιά, σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις βόλτες σας κάθε εποχή.

Σημαντικές πληροφορίες

Το Stokke Xplory X έχει ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος, που ταιριάζει στο ύψος σου, με ρυθμιζόμενο, επίσης, υποπόδιο που στηρίζει τα μικρά ποδαράκια του μωρού σου, καθώς αναπτύσσονται. Είναι ιδανικό για νεογέννητα μέχρι τα 22 κιλά, ενώ είναι δοκιμασμένο για την ασφάλεια και την ποιότητα του. Επιπλέον, είναι πανεύκολο στον χειρισμό με περιστρεφόμενους τροχούς 360ο, ενώ το προστατευτικό κάθισμα καροτσιού, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου προσφέρει άνεση στο μωρό,

Βρες το Xplory X αλλά και όλη τη συλλογή της Stokke στα καταστήματα Lapin House ή στο lapinkids.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ