Follow us

Στον πιο "πολύχρωμο" κήπο της Θεσσαλονίκης δοκιμάσαμε τα πιο λαχταριστά και δυναμωτικά smoothies

Το The Garden Bar έχει καταφέρει να δημιουργήσει το τέλειο, πλήρως instagramικό all-day σκηνικό.

MissBloom TEAM
Garden Bar The Garden Bar

Καλά κρυμμένο σε έναν από τους πιο ήσυχους πεζοδρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το The Garden Bar -που άνοιξε ως μέρος του Colors Urban Hotel- κατάφερε με τον πολύχρωμο, design-άτο χώρο του και τις απίστευτες, mouth-watering γεύσεις του να μπει στον χάρτη με τα αγαπημένα μας στέκια της Θεσσαλονίκης για κάθε ώρα της ημέρας. Είναι ένας urban κήπος, μια καθημερινή όαση με φυτά που σε παρασύρει για λίγο μακριά από την πόλη με τα positive vibes του, την chillout funky μουσική του και το overall cool περιβάλλον του.

Το The Garden Bar έχει καταφέρει να δημιουργήσει το τέλειο, πλήρως instagramικό all-day σκηνικό. Σε υποδέχεται από νωρίς-νωρίς το πρωί με φρεσκοκαβουρδισμένο specialty καφέ και πρωινό βασισμένο σε superfoods, συνεχίζει με γευστικότατο brunch με αμαρτωλές comfort ή πεντανόστιμες healthy επιλογές και ολοκληρώνει με πεντανόστιμα πιάτα για μεσημεριανό και βραδινό φτιαγμένα με ολόφρεσκα υλικά σε συνδυασμό με επίλεκτα κρασιά, ποτό ή ευφάνταστα cocktails.

Στον πιο "πολύχρωμο" κήπο της Θεσσαλονίκης δοκιμάσαμε τα πιο λαχταριστά και δυναμωτικά smoothies

Πρόσφατα, το μενού του The Garden Bar εμπλουτίστηκε με τρία must-try λαχταριστά, δροσερά και super δυναμωτικά smoothies, που θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα.

Θα τρελαθείς με το Forest Fruit Madness με berries, γάλα βρώμης, μπισκότα πτι-μπερ και μια δόση οργανικής πρωτεΐνης με φυσική γεύση βανίλια από την ελληνική εταιρεία AMINO ANIMO. Θα κολλήσεις με το Chocolate Power Smoothie που περιέχει γάλα βρώμης, μπανάνα, μπισκότα πτι-μπερ και τη βραβευμένη vegan πρωτεΐνη Power Mix Cocoa της AMINO ANIMO.

Θα τονωθείς "για τα καλά” με το Iced Coffee Protein Smoothie, στο οποίο μια δόση από τη φυτική πρωτεΐνη Power Mix Cocoa συνδυάζεται με γάλα βρώμης, καφέ espresso και μπισκότα πτι-μπερ.

εστ

Τα smoothies αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις φορές που η καθημερινότητά μας "τρέχει” και το μόνο που θέλουμε είναι ένα γρήγορο, full θρεπτικό και γευστικό ρόφημα που θα μας "κρατήσει” για ώρες, χωρίς να μας βαρύνει, αλλά και για κάπου εκεί το μεσημέρι, όταν αρχίζουμε να "πέφτουμε” και έχουμε ανάγκη από την ενεργειακή επανεκκίνηση του οργανισμού μας.

Και τα συγκεκριμένα smoothies είναι η απόδειξη ότι το υγιεινό μπορεί να είναι γευστικό. Και μάλιστα πολύ!

Βρες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO

Οι AMINO ANIMO, που εμπεριέχονται σε όλα τα smoothies του The Garden Bar, είναι το "μυστικό” συστατικό που κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για μια σειρά από οργανικές πρωτεΐνες από 100% φυτικά συστατικά, χωρίς ίχνος ζωικών παραγώγων, τεχνητών γλυκαντικών, πρόσθετων ουσιών και GMOs. Είναι αγνές πρωτεΐνες αμυγδάλου, αρακά, ηλιόσπορου, κολοκυθόσπορου, ρυζιού και φάβας, που δημιουργούνται ύστερα από προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών από πιστοποιημένους παραγωγούς. Είναι η πιο clean, lactose-, gluten-, sugar- και soy-free εκδοχή σκευασμάτων πρωτεΐνης.

εστ

Βρες τις πρωτεϊνες AMINO ANIMO

Οι AMINO ANIMO πρωτεΐνες μπορούν να καταναλωθούν από όλους και να μπουν τόσο σε ροφήματα, όσο και σε οποιοδήποτε γλυκό ή φαγητό. Ουσιαστικά, συμπληρώνουν τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε πρωτεϊνη και του προσφέρουν όλα τα απαραίτητα "καύσιμα” για να συνεχίσει την ημέρα του. Παρουσιάζουν εξαιρετικά αυξημένο προφίλ φυτικών ινών, βιταμινών και αντιοξειδωτικών, ενώ παράλληλα λειτουργούν ευεργετικά στη λειτουργία του εγκεφάλου, αλλά και όλου του οργανισμού.

Από τότε που άνοιξε το The Garden Bar πριν από 5 χρόνια, έφερε τη χαρά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια για καφέ και σνακ με φίλους, για επαγγελματικά meetings, για να διαβάσουμε το βιβλίο μας, για ποτό και τώρα έγινε και το spot για να απολαύσουμε τα πιο λαχταριστά smoothies της πόλης. Worth a try!

Περισσότερα για τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO μπορείς να μάθεις εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ