Follow us

"Με έκανε να νιώθω λιγότερο μόνη": Όταν η Μarina Abramovic βγήκε ραντεβού με τον Leonard Cohen.

"Δε θυμάμαι που πήγαμε ή τι φάγαμε. Με πήγε κάπου, ούτε ξέρω. Μιλούσαμε και μιλούσαμε, ο κόσμος γύρω μας είχε εξαφανιστεί".

MissBloom TEAM
marina

"Με θυμάμαι να παραπανιέμαι για την ερωτική μου ζωή στον Rufus Wainwright και στον σύζυγό του, Γορν Γουάιζμπραντ, όταν εκείνοι είπαν "Γιατί δεν βγαίνεις με τον Leonard; Eίναι ελεύθερος"," είχε πει η Μarina Abramovic για την γνωριμία της με τον Leonard Cohen και για την μοναδική χημεία που αναπτύχθηκε από την πρώτη στιγμή ανάμεσα τους. Για εκείνο το πρώτο βράδυ που πέρασαν μαζί η σπουδαία καλλιτέχνις έγραψε το 2016 ένα εξομολογητικό άρθρο στο αμερικανικό περιοδικό Time.

Eκεί διαβάζουμε: Rufus ήξερε τον Cohen, οπότε του τηλεφώνησε και το κανόνισε. Το επόμενο διάστημα τύχαινε να ταξιδεύω για δουλειά στο Los Angeles όπου έμενε και ήταν η τέλεια συγκυρία. Ο Leonard ήρθε στο ξενοδοχείο μου για να με πάρει. Θυμάμαι να κατεβαίνω στο lobby και να βλέπω αυτόν τον μικροσκοπικό άντρα, ντυμένο στα γκρι. Με ένα γκρι πουκάμισο και γκρίζο παντελόνι. Είπε με εκείνη την φωνή: "Πάμε για δείπνο", Και έτσι πήγαμε για δείπνο".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ