Follow us

Πάτρα | Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας; - Εισέπνευσε τοξικό αέριο σύμφωνα με δημοσιεύματα - Διαψεύδουν την είδηση

Νέες εξελίξεις για τον θάνατο του μικρού κοριτσιού από την Πάτρα.

MissBloom TEAM
patra Thetoc.gr

Κάποια πολύ σημαντικά, νέα δεδομένα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα. Οι έρευνες που πραγματοποιούνται τον τελευταίο μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων έχουν οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας,οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, από τη νεκροψία, τη νεκροτομή και την επιστημονική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο εννιάχρονο κορίτσι, εντοπίστηκε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Συνεπώς, το εννιάχρονο κορίτσι εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και εν τέλει τον θάνατο της. Αυτά τα νέα δεδομένα, οδηγούν την έρευνα σε ένα επόμενο στάδιο, αφού θα πρέπει να βρεθεί ο υπαίτιος που χορήγησε το εισπνευόμενο αέριο στο μικρό κορίτσι, που στην ουσία τη σκότωσε. Οι αρχές θα χρειαστεί να δημιουργήσουν μία λίστα υπόπτων, να αξιολογήσουν τα δεδομένα, ώστε να καταλήξουν στον δολοφόνο και τα κίνητρα του.

Ταυτόχρονα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον θάνατο των δύο άλλων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδος.

Νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" του Mega, οι γιατροί στα νοσοκομεία Πάτρας και Αθήνας που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, σκέφτονταν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί. Συγκεκριμένα, οι γιατροί ανέφεραν ότι τους είχε προβληματίσει αρκετά το γεγονός ότι το εννιάχρονο κορίτσι παρουσίαζε προβλήματα υγείας όταν βρισκόταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη ειδικών, ενώ όταν νοσηλευόταν στη ΜΕΘ δεν εμφάνιζε κάποιο επεισόδιο που να προκαλεί ανησυχία.

Πρόσφατα, σε συνέντευξη που έδωσε η μητέρα, είχε ισχυριστεί ότι τα παιδιά έμεναν σε μονόκλινο, επειδή τον είχαν προτείνει οι παιδίατροι. Αυτή η δήλωσε έρχεται σε αντίφαση με όσα δήλωσαν οι γιατροί του παιδιού.

Διαψεύδουν την είδηση

Η ανακοίνωση του προϊσταμένου της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο "Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022

Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ. Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ