Follow us

Πάτρα | Η αντίδραση της μητέρας των κοριτσιών μετά τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

"Αν ήμουν στο σπίτι μόνη μου θα είχα πέσει από την ταράτσα".

Ρούλα Πισπιρίγκου

Το πανελλήνιο εξακολουθεί να σοκάρει η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών μιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε τρία μόλις χρόνια. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 21/2 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα οποία ανέφεραν πως η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του κοριτσιού εντόπισαν αλλοίωση στο οστό της μύτης, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Λίγο αργότερα ωστόσο, πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, αλλά και επιστημόνων που ασχολούνται στενά με την υπόθεση, τα δημοσιεύματα αυτά διαψεύστηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση του Προϊσταμένου της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαου Καρακούκη, αναφέρει:

"Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο "Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται".

Την ώρα λοιπόν που δημοσιεύτηκε το άρθρο αυτό, η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρισκόταν εκτός σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της βρήκε έξω από την πόρτα της δημοσιογράφους να την περιμένουν. Εμφανώς αναστατωμένη, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και όταν ένας από τους δημοσιογράφους επέμεινε, εκείνη έδειξε προς την ταράτσα και είπε: "Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ