Follow us

Η θεία των κοριτσιών από την Πάτρα για τον θάνατο της Ίριδας | "Ήταν ό, τι πιο σοκαριστικό έζησα"

Η περιγραφή των τελευταίων ωρών της μικρής Ίριδας.

Θεία

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη σχετίζεται με τη θεία των κοριτισιών, η οποία μίλησε στην εκπομπή TLive για το τελευταίο βράδυ της 6 μηνών Ίριδας.

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα | "Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για τη Ρούλα - Ο Μάνος είναι αθώος", λέει ο κουμπάρος τους

"Έμενα εδώ για εκείνο το διάστημα, για δυο τρεις μέρες είχα έρθει να μείνω εδώ. Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν με το παιδί εδώ, καθόμασταν. Και με τη Τζωρτζίνα. Το ταΐσαμε, το κάναμε μπάνιο, το βάλαμε για ύπνο την ώρα που έπρεπε να κοιμηθεί το παιδί. Η Τζωρτζίνα πήγε αργότερα γιατί ήταν πιο μεγάλη, δεν είχε και σχολείο τότε", περιέγραψε η θεία των παιδιών.

"Γύρω στις 2:30 περίπου πέσαμε να κοιμηθούμε όλοι. Βάλαμε τη Τζωρτζίνα στο δωμάτιο. Έβαλε την πιπίλα η Ρούλα στην Ίριδα γιατί είχε ξυπνήσει επειδή μπήκαμε στο δωμάτιο και κοιμήθηκε το παιδί. Εγώ κοιμήθηκα με τη Ρούλα εκείνο το βράδυ γιατί ο Μάνος δούλευε", είπε.

Πάτρα | Η αντίδραση της μητέρας των κοριτσιών μετά τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

"Γύρω στις 7:30 περίπου το παιδί έκλαψε, το ακούσαμε και οι δύο. Της λέω της Ρούλας "πήγαινε εσύ” γιατί μέσα στον ύπνο μου και αυτά δεν ήθελα να σηκωθώ. Πήγε η Ρούλα, της έβαλε την πιπίλα, τη σκέπασε και κοιμήθηκε. Είχαμε συνεννοηθεί ότι το πρωί που ξημέρωνε, την Κυριακή δηλαδή, θα πηγαίναμε για έναν καφέ, με τα παιδιά μαζί. Σηκωθήκαμε 10:30, ντυθήκαμε, η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα του παιδιού και μου λέει "θα την ξυπνήσεις εσύ;”. Της λέω "άσε, πάω εγώ να ξυπνήσω το παιδί”. Πήγα και ήταν σκοτάδι γιατί η Τζωρτζίνα κοιμόταν. Είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη, γιατί αυτή στον ύπνο της δεν ήταν ήσυχη ξεσκεπαζόταν -ό,τι κάνουν όλα τα μωρά. Και λέω ξεσκεπάστηκε γιατί ήταν πάγος το παιδί, έπιασα το χέρι του, το είδα ότι ήταν παγωμένο", είπε.

"Έβλεπα ότι δεν κινείται η κοιλιά της, ότι δεν ανασαίνει κι εκεί κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει. Πιάνω το παιδί, βλέπω ότι δεν κουνιέται η κοιλιά της. Ανάβω το φως και βλέπω τα χείλια της. Νομίζω ότι ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει", κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ