Follow us

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα - Παρέμβαση Κούγια | "Αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους φυλακή"

"Τρία χρόνια έχουν πλαντάξει στο κλάμα. Στέρεψαν τα δάκρυά τους", λέει ο δικηγόρος των γονέων που έχασαν τα τρία παιδιά τους στην Πάτρα.

MissBloom TEAM
Πάτρα | Οι γονείς των 3 παιδιών 'σπάνε' για τη σιωπή τους και απαντούν στις αιχμές για το πώς πέθαναν τα κορίτσια Glomex

Εξοργισμένη είναι η πλευρά της οικογένειας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, με τα όσα ακούγονται και γράφονται για την υπόθεση, ενώ η έρευνα των Αρχών και οι καταθέσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, παρόλο που δεν έχει εμπλακεί στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, σε δήλωσή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", λέει μεταξύ άλλων πως αν εκπροσωπούσε την πλευρά της οικογένειας, θα τους είχε βάλει όλους φυλακή.

"Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή", λέει χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε: "Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ