Follow us

Πάτρα | Νεότερα στοιχεία δείχνουν αντιφάσεις στην ώρα έκκλησης βοήθειας στη Μαλένα

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις που έφερε στο φως η εκπομπή Live News και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Περισσότερα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο τις τελευταίες μερες. Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή του MEGA, Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο και αφορούν πιο συγκεκριμένα τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας.

Πάτρα | Η απάντηση του ζευγαριού για την αίτηση διαζυγίου

Πιθανόν τα νεότερα αυτά στοιχεία να ρίξουν περισσότερο φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση των τριών κοριτσιών που "έφυγαν" από τη ζωή μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια, το ένα μετά το άλλο.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, έχει προκύψει μια μεγάλη αντίφαση στα όσα κατέθεσε η μητέρα για την ώρα που έκανε έκκληση η ίδια ώστε να σωθεί η κόρη της και στις καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών για το ίδιο συμβάν. Όπως είναι επόμενο, οι αντιφάσεις αυτές δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά αλλά και μεγάλο προβληματισμό.

Το πρωί του Σαββάτου, στις 13 Απριλίου του 2019, η οικογένεια έβλεπε τη μικρή Μαλένα χαμογελαστή να παίζει και το μεσημέρι να τρώει κανονικά. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της τρίχρονης, που είναι τραβηγμένη την ίδια ημέρα και τη δείχνει να τρώει σουβλάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου της.

Λίγες ώρες μετά, όταν έφυγε ο πατέρας της και έπεσε να κοιμηθεί μαζί με την μητέρα της, όλα άλλαξαν.

Πάτρα | Οι περίεργες συμπτώσεις, οι ημερομηνίες "κλειδιά" και οι αντιφάσεις μεταξύ μητέρας - γιατρών

Η δραματική περιγραφή της μάνας για το χαμό της 3,5 ετών Μαλένας αναφέρει: "Εκείνο το μεσημέρι, έφυγε ο σύζυγός μου κι έμεινα εγώ δίπλα της και κοιμήθηκα μαζί της. Μετά από μια ώρα ξυπνήσαμε με την μικρούλα γιατί μπήκε στο δωμάτιο η νοσηλεύτρια και της έδωσε ένα φάρμακο για το στομάχι της. Μετά από 10 λεπτά, στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα, "Μαλένα, Μαλένα", πήρα από τα χεράκια της τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα της Μαλένας στην κατάθεση της, η κόρη της παρουσίασε αυτό το επεισόδιο στις 16:40, ωστόσο, όπως φαίνεται στα ιατρικά έγγραφα, οι γιατροί αναφέρουν ότι κλήθηκαν από την μητέρα για παροχή βοήθειας στις 17:15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

"Στις 17:15 το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έλαβε έκκληση από τη μητέρα του κοριτσιού ότι το κορίτσι είναι ‘’μπλε’’ και ότι ‘’χτυπάει’’ η αντλία. Έγινε άμεση εκτίμηση. Το παιδί βρέθηκε στο κρεβάτι σε πλάγια θέση, χωρίς έκπτυξη του θωρακικού τοιχώματος, χωρίς σφυγμό, με μυδρίαση, υποτονία άκρων και ψυχρό. Έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ και κλήθηκε η ΜΕΘ για περαιτέρω αντιμετώπιση" περιγράφουν οι γιατροί στις επίσημες ιατρικές αναφορές.

"Το παιδί είχε γυρίσει σε πλάγια θέση, είχε ξαναπάρει το πανάκι της στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε. Η γιατρός κοιτούσε την Μαλένα με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να της πιάσω το μπράτσο και να της πω, "Τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;" Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού για να πάρουν οδηγίες" υποστηρίζει η 33χρονη μητέρα.

Στη συνέχεια, τα έγγραφα που παρουσιάζει σήμερα το Live News αναφέρουν ότι οι γιατροί της ΜΕΘ έφτασαν μετά από 4 λεπτά στις 17:19… "Στις 17:19 έγινε προσπάθεια ανάνηψης από την ΜΕΘ, διασωληνώθηκε και χορηγήθηκε αδρεναλίνη. Η ανάνηψη συνεχίστηκε για 45 λεπτά. Στις 18:05 το κορίτσι κατέληξε" προσθέτουν.

Δες αναλυτικά το βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ