Follow us

Πάτρα | Η "θολή" φωτογραφία που ενδεχομένως δείχνει τον δράστη

Και είναι στα χέρια των Αρχών.

MissBloom TEAM
Πισπιρίγκου facebookj

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, της Ίριδας, της Τζωρτζίνας και της Μαλένας. Πρόκειται για τις τρεις αδερφές που πέθαναν μέσα σε μόλις 32 μήνες, παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα "Πελοπόννησος", έχει αρχίσει ήδη ο κύκλος των καταθέσεων των γιατρών, που είχαν ασχοληθεί με την υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας και θα ακολουθήσουν αυτές των γιατρών που φρόντισαν τη μικρή Μαλένα το 2019.

Την επόμενη λοιπόν εβδομάδα θα έχουν στα χέρια τους και τον πλήρη φάκελο με τις τοξικολογικές εξετάσεις, που θα συγκριθούν με τα ευρήματα του Ωνασείου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα του Ανθρωποκτονιών επικεντρώνεται γύρω από ένα πρόσωπο, χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα καμία απόδειξη.

Οι Αστυνομικοί φαίνεται να έχουν στην κατοχή τους μία "θολή φωτογραφία" και προσπαθούν να την "καθαρίσουν" μέσω των καταθέσεων των επιστημόνων για να φανεί το πρόσωπο, που ίσως είναι υπεύθυνο για όσα συνέβησαν- αν φυσικά υπάρχει όντως ανθρώπινη παρέμβαση και τα αίτια των θανάτων δεν είναι παθολογικά. Σε διαφορετική περίπτωση, ο φάκελος κλείνει.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι καταθέσεις του αναισθησιολόγου, που επανέφερε την Τζωρτζίνα μετά από περίπου 50 λεπτά, της παιδιάτρου του Καραμανδανείου, αλλά και των διασωστών του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν την Ιριδα στις 21 Μαρτίου 2021, δύο δηλαδή εβδομάδες πριν αρρωστήσει η Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ο θάνατος της Μαλένας το 2019, με την επιστημονική επιτροπή να έχει στα χέρια της το ημερολόγιο του νοσοκομείου με όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο μέχρι την ημέρα που κατέληξε.

Οι τρεις ιατροδικαστές έχουν στα χέρια τους τον φάκελο, αλλά και τις φωτογραφίες για τις μικροεκδορές, που είχε η Μαλένα ψηλά στη μύτη της. Η ιατροδικαστής τότε είχε αποδώσει τις εκδορές στο ίδιο το παιδί, αλλά οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν εκ νέου, αφού οι γρατζουνιές είναι πιο βαθιές. Επομένως, πρέπει να εξεταστεί αν ένα παιδάκι 3,5 ετών, μπορεί να προκαλέσει στον εαυτό του αυτές τις γρατζουνιές στο σημείο αυτό της μύτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ