Follow us

Πόλεμος στην Ουκρανία | Εκρήξεις και σειρήνες στο Κίεβο που ετοιμάζεται για την τελική εισβολή - Ανοίγουν ανθρωπιστικές οδούς

Κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε η Ρωσία για το πρωί της Τετάρτης, ώστε να απομακρυνθούν άμαχοι από τις περιοχές των συγκρούσεων της Ουκρανίας.

MissBloom TEAM
Οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία iStock

Κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε η Ρωσία πως θα τεθεί σε ισχύ στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης, ώστε να απομακρυνθούν άμαχοι από τις περιοχές των συγκρούσεων της Ουκρανίας, την ώρα που δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών προειδοποιούν ότι η Ρωσία ετοιμάζει την τελική επίθεση προς την ουκρανική πρωτεύουσα τα επόμενα 24ωρα.

"Η Ρωσία είναι έτοιμη να ανοίξει ανθρωπιστικούς διαδρόμους", ανέφερε η ρωσική κυβέρνηση, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Στη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν βομβαρδισμοί ουκρανικών στόχων. Όπως αναφέρουν ανταποκριτές ξένων Μέσων Ενημέρωσης, το Κίεβο "ξύπνησε" με σειρήνες και εκρήξεις, τόσο από την πόλη, όσο και από τα περίχωρά της. Οι κάτοικοι έτρεχαν στα καταφύγια και οι εκρήξεις -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- ακούγονταν για τρία λεπτά.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ