Follow us

"Οι γιοι μου έχουν πάντα σερβιέτες στη σάκα τους γιατί αυτό θα τους κάνει καλύτερους άντρες"

Η μαρτυρία μίας μαμάς τεσσάρων παιδιών που προσπαθεί να διδάξει στα δύο αγόρια της τα σημαντικά πράγματα αυτής της ζωής.

MissBloom TEAM
gioi cafemom.com

Η Tara Ahren είναι μια μαμά 4 παιδιών, δύο αγοριών 16 και 15 ετών και δύο κοριτσιών, 10 και 6 ετών, ενώ πολύ συχνά γράφει άρθρα για μεγάλα sites για γονείς. Το παρακάτω κείμενό της έλαβε αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια, για έναν πολύ καλό λόγο:

"Νωρίτερα αυτόν τον μήνα δημοσίευσα σε ένα γκρουπ για γονείς μια φωτογραφία των αγοριών μου, του Micah 15 ετών και του Elijah 16 ετών, την οποία είδα να κοινοποιείται αμέτρητες φορές.

Είναι η παραπάνω φωτογραφία που τους δείχνει να ψωνίζουν εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. Στη λεζάντα έγραφα "τα έφηβα αγόρια μου με βοήθησαν με τα ψώνια σήμερα. Μεταξύ άλλων αγοράσαμε και τα πρώτα σουτιέν της μικρότερης αδερφής τους, γιατί κάποια στιγμή… τα κορίτσια αποκτούν στήθος. Οι γιοι μου, επίσης, κουβαλούν πάντα σερβιέτες και ταμπόν στη σάκα τους, σε περίπτωση που σε κάποια από τις φίλες τους χρειαστεί. Είμαι απλά μια μαμά που προσπαθεί να σβήσει τα στερεότυπα των φύλων.”

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ