Πρέπει τελικά να αφήνεις το φαγητό να κρυώσει πριν το καταψύξεις;

Η δύναμη της συνήθειας αποκτά επιτέλους εξήγηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΥΡΚΟΥ

Είτε πραγματοποιείς τα πρώτα σου μαγειρικά πειράματα, είτε διαθέτεις μεγάλη εμπειρία, σίγουρα έχεις καταλάβει ότι η κουζίνα κρύβει αρκετά μυστικά tips που λίγοι μπορούν να εξηγήσουν. Και κάπως έτσι βρίσκεσαι να ακολουθείς συνήθειες που άκουσες ή είδες, χωρίς να γνωρίζεις πως ακριβώς λειτουργούν ή αν στην τελική είναι όντως χρήσιμες. Μια από αυτές είναι να αφήνεις το ζεστό φαγητό να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν το βάλεις στο ψυγείο ή το καταψύξεις.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Tags