Follow us

Το Mayan ανοίγει την κουζίνα του για τους φίλους του

Tο nikkei εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του σεφ Σταμάτη Τσίλια συστήνεται στο κοινό με ενδιαφέροντα γαστρονομικά events.

est

Το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Σταμάτη Τσίλια στον Κεραμεικό συστήνεται στο κοινό με τον πιο γευστικό τρόπο. Για το επόμενο διάστημα και ανά 15 ημέρες, γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα επισκεφθούν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές προτάσεις, σε πραγματικά νόστιμες βραδιές.

Μαγειρεύοντας με φίλους

Το Mayan ανοίγει την κουζίνα του για τους φίλους του

Η γαστρονομική εμπειρία του Mayan & Friends ξεκινά. Ποιους θα συναντήσεις εδώ; Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και head chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο Jerár στη Δάφνη και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα nikkei, είναι εκείνοι που θα βάλουν τη δική τους πινελιά μαζί με τον σεφ Τσίλια στην Mayan εμπειρία.

εστ

Τις γαστρονομικές βραδιές θα συνοδεύσουν φυσικά επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist και Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και γλυκά του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

εστττ

Η αρχή γίνεται με τον Θάνο Στασινό, την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Τα κρασιά από το Κτήμα Γαβαλά θα πλαισιώσουν τα πιάτα. Ακολουθεί στις 13 Απριλίου, ο Μίλτος Αρμένης. Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan. Stay tuned.

Info

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. 216 2020065
Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ