Follow us

"Βρήκα στοιχεία" | Η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ του "Φως στο Τούνελ"

Το κοινό αγωνιά ενώ οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

MissBloom TEAM
Αγγελική Νικολούλη

Είναι η συνήθεια της Παρασκευής και κάτι παραπάνω. Είναι η βαθιά επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να λυθεί επιτέλους το θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια από την Πάτρα. Η υπόθεση έχει λάβει μία εντελώς νέα τροπή από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι και η πετυχημένη δημοσιογράφος και ερευνήτρια Αγγελική Νικολούλη.

Οι τελευταίες εκπομπές, κάθε Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του MEGA, είναι αφιερωμένες στα τρία μικρά κορίτσια. Η Αγγελική μιλάει με την ίδια τη μητέρα, εξετάζει μάρτυρες, συμβουλεύεται ειδικούς. Κάθε Παρασκευή φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την έναρξη της επόμενης εκπομπής, και η ίδια η Αγγελική Νικολούλη ανέβασε στο Instagran account της το νέο τρέιλερ της εκπομπής. Αρχικά ακούμε μία γυναίκα να λέει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη δημοσιογράφο: "Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…" με τη Νικολούλη να απαντά: ""Αν δεν έχουμε. Από την στιγμή που βρήκα…".
Το τρέιλερ είναι καθηλωτικό ενώ η αγωνία του κοινού έχει χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ