Follow us

9 "αναγκαία" διακοσμητικά που θα ομορφύνουν τον χώρο του καθιστικού σου (και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ)

Συνδύασε την αισθητική με την πρακτικότητα έξυπνα και οικονομικά.

zara home Courtesy of Zara Home

Τα διακοσμητικά σε έναν χώρο χαρίζουν προσωπικό ύφος και αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα και όταν μάλιστα είναι ταυτόχρονα λειτουργικά, φαίνεται πως έχεις βρεθεί σε μία win-win κατάσταση. Αν σου λέγαμε πως βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά "αναγκαία" διακοσμητικά από το Zara Home για το καθιστικό σου, που κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου;

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει με το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw από το Zara Home

1. Φωτιστικό

Το φως σε ένα δωμάτιο είναι το Α και το Ω, καθώς έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ολοσχερώς έναν χώρο και να σε προδιαθέσει ανάλογα. Ένα σκοτεινό σημείο στο σπίτι δεν σε εμπνέει, ενώ ταυτόχρονα λειτουργικά δε σε βοηθάει να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά ή να πραγματοποιήσεις μία ασχολία όταν βρίσκεσαι εκεί. Αν, λοιπόν, ο φωτισμός της οροφής δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να δοκιμάσεις να δώσεις μία άλλη νότα στο καθιστικό σου, προσθέτοντας μία γιρλάντα με λαμπάκια που χαρίζει γιορτινή διάθεση στο αποτέλεσμα. Σε άλλη περίπτωση, αν το κεντρικό φως του δωματίου σου μοιάζει πολύ σκληρό για το βραδύ, μπορείς να έχεις αναμμένη μόνο τη γιρλάντα για ατμόσφαιρα.

9 "αναγκαία" διακοσμητικά που θα ομορφύνουν τον χώρο του καθιστικού σου (και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ)

2. Καλύμματα μαξιλαριών

Θέλοντας να δώσεις έναν νέο αέρα στον καναπέ σου, μπορείς να αντικαταστήσεις τα καλύμματα των μαξιλαριών με νέα σχέδια, είτε αν λατρεύεις το κλασσικό στιλ, είτε το πιο μοντέρνο με εμπριμέ φιλοσοφία.

zara home

3. Κουβέρτα για τον καναπέ

Μία cozy κουβέρτα, όχι μόνο θα σου γίνει απαραίτητη το βράδυ, όταν θα ξαπλώνεις μπροστά στην τηλεόραση, αλλά θα είναι και ένα ωραίο στοιχείο στον καναπέ σου, πέρα από τα μαξιλάρια, σαν εναλλακτική για το ριχτάρι.

zara home

4. Καλάθι αποθήκευσης

Είναι χαοτικό όταν ένα καθιστικό περιλαμβάνει πολλά μικρά αντικείμενα που στην ουσία δεν έχουν μία καθορισμένη θέση. Προκειμένου να οργανώσεις εύκολα και δημιουργικά το σαλόνι σου, μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις δύο ή τρία ψάθινα καλάθια που θα χαρίσουν επίσης νέο vibe στον χώρο σου.

zara home

5. Βάζο

Λένε πως τα λουλούδια στον χώρο έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν ηρεμία σε όποιον βρίσκεται εκεί, γι' αυτό κάθε εβδομάδα μπορείς να εμπλουτίσεις το καθιστικό σου με ένα μπουκέτο πολύχρωμα άνθη. Επομένως, θα χρειαστείς ένα βάζο για να τα τοποθετήσεις, που θα είναι το ίδιο κομψό με την υπόλοιπη διακόσμηση.

zara home

6. Στοπ πόρτας

Σε όλους έχει συμβεί, τουλάχιστον μία πόρτα στο σπίτι να μη μένει σταθερή. Από τη στιγμή που το στοπ πόρτας είναι αναγκαίο, φρόντισε να είναι καλαίσθητο, όπως το πλεκτό που ακολουθεί.

zara home

7. Κορνίζες

Πέρα από το κομμάτι της αισθητικής, ένας χώρος χρειάζεται να έχει και το προσωπικό στοιχείο. Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, να το επιτύχεις αυτό είναι μέσω φωτογραφιών. Γι' αυτό, οι κορνίζες στα έπιπλα του καθιστικού είναι απαραίτητες.

zara home

8. Κεριά

Με τα κεριά στον χώρο να επικαλούνται την ενέργεια του καθαρισμού και της έμπνευσης, σύμφωνα με το φενγκ σούι, καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να λείπουν από το σαλόνι σου. Επιπλέον, χαρίζουν το ημίφως όταν η ατμόσφαιρα το απαιτεί.

zara home

9. Χαλάκι κατοικιδίου

Το χαλάκι σε σχήμα κόκκαλο είναι ένα αντικείμενο που όχι μόνο θα χαρίσει στον κατοικίδιο σου μια ζεστή γωνιά, αλλά θα προσθέσει μία ευχάριστη νότα στο σαλόνι.

zara home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ