Follow us

Η συνέχεια είναι εδώ! Τα "Φανταστικά Ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ" έρχονται στους κινηματογράφους

Fans του "Harry Potter" απανταχού ενωθείτε, η νέα ταινία "Φανταστικά Ζώα" έρχεται!

Φανταστικά Ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ Splash News / Ideal Image

Η τρίτη ταινία του μυθικού Wizarding World της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μας επαναφέρει στον αγαπημένο κόσμο της μαγείας με οικείους και καινούριους χαρακτήρες που ταξιδεύουν σε έξι χώρες και τρεις ηπείρους.

Η συναρπαστική ιστορία σκαλίζει το σκοτεινό παρελθόν του Ντάμπλντορ με αφορμή ένα μυστικό που μοιράζεται μόνο με τον νοσηρό Γκρίντελβαλντ και έρχεται στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου από την Tanweer.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Eddie Redmayne, αλλά και τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Jude Law .

Η συνέχεια είναι εδώ! Τα "Φανταστικά Ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ" έρχονται στους κινηματογράφους

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ο καθηγητής Albus Dumbledore (Jude Law) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) σκοπεύει να αποκτήσει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον Μαγικοζωολόγο Newt Scamander (Eddie Redmayne) να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου Μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Grindelwald . Αλλά με τόσα πολλά να διακυβεύονται, για πόσο καιρό μπορεί ο Dumbledore να παραμείνει αμέτοχος;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ