Follow us

Αγγελική Νικολούλη | Οταν είχε απέναντί της τη σατανική μάνα Πολύζου που σκότωσε τον γιο της - Τα κοινά με την Πισπιρίγκου

Η σατανική μάνα που είχε σκοτώσει τον γιο της και... τον έψαχνε στη Νικολούλη. Η έρευνα της εκπομπής που αποκάλυψε τη φρικτή υπόθεση και τα κοινά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αγγελική Νικολούλη

Δεκάδες υποθέσεις εξαφάνισης, αλλά και ανθρωποκτονιών, έχουν εξιχνιαστεί εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες μέσα από την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

Το πανελλήνιο εδώ και περίπου δύο μήνες παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, ειδικότερα μετά την προφυλάκιση της 33χρονης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει -ουκ ολίγες φορές - με την προφυλακισμένη φερόμενη ως δράστιδα, εκμαιεύοντας πληροφορίες και σημαντικά στοιχεία για την έρευνά της, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να θεωρεί -πιθανότατα- πως μπορεί να "ξεγελάσει" τη δαιμόνια δημοσιογράφο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αγγελική Νικολούλη μιλούσε με μία μητέρα, η οποία προσποιείτο ότι θρηνούσε το παιδί της, ενώ στην πραγματικότητα η ίδια ήταν στη θέση του θύτη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ