Follow us

Η συγγραφέας του βιβλίου "πώς να σκοτώσετε τον άντρα σας" τώρα δικάζεται για τον θάνατό του

Η ιστορία της γυναίκας που έγραψε το μυθιστόρημα "Πώς να σκοτώσεις τον άντρα σου". Τελικά το έκανε;

MissBloom TEAM
bcbbcvb

Το πρωί της 2ας Ιουνίου 2018, ο Νταν Μπρόφι γέμιζε κουβάδες με πάγο και νερό σε ένα νεροχύτη μια που δούλευε ως εκπαιδευτής στο Ινστιτούτο Μαγειρικής του Όρεγκον. Τότε, κάποιος μπήκε στην κουζίνα και τον πυροβόλησε. Το σώμα του Μπρόφι βρέθηκε από έναν συνάδελφό του με δύο τραύματα από πυροβολισμό, το ένα στην πλάτη του και ένα άλλο στο στήθος.

Την επόμενη του θανάτου του, η Νάνσι Κράμπτον - Μπρόφι, είχε γράψει στο Facebook: "Έχω θλιβερά νέα να σας πω. Ο σύζυγός μου και καλύτερος φίλος μου, ο σεφ Ντάνιελ Μπρόφι σκοτώθηκε χθες το πρωί. Για όσους από εσάς είστε κοντά μου και νιώθετε ότι άξιζε ένα τηλεφώνημα, έχετε δίκιο, αλλά παλεύω να καταλάβω". Στη συνέχεια απολογήθηκε που δεν μπορούσε να απαντήσει στα μηνύματα συμπαράστασης καθώς ήταν σε σοκ και ζήτησε διακριτικότητα.

Η Κράμπτον- Μπρόφι κατέθεσε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στο σπίτι τους, όταν σκοτώθηκε ο σύζυγός της, αλλά ένα βίντεο που τραβήχτηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος, την έδειχνε να οδηγεί το μίνι-βαν της την ώρα του θανάτου του.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ