Follow us

9o NGFL | To fashion event που προβάλλει νέους σχεδιαστές έρχεται τον Μάιο με industrial concept

Το New Generation Fashion Lines έρχεται στις 7 και 8 Μαΐου στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

gfgdf

Στο μοναδικό fashion event που οι λάτρεις της Μόδας θαυμάζουν τις δημιουργίες των νέων ταλέντων, μόδα και τέχνη ενώνονται με κοινό σκοπό να παρουσιάσουν τις δημιουργίες των νέων fashion designers και να αποδείξουν ότι η έμπνευση δεν γνωρίζει όρια. Αυτή είναι λοιπόν και η απόδειξη ότι η τέχνη, σε όλες της τις εκφάνσεις, εξελίσσεται και δημιουργεί, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντά ο σύγχρονος κόσμος. Αυτός είναι και ο τρόπος, με τον οποίο οι δημιουργοί το αποδεικνύουν μέσα από έργα τέχνης, γλυπτά, κοσμήματα και ευφάνταστα ρούχα, σε μια ανατρεπτική εκδήλωση ιδιαίτερης αισθητικής, το NGFL που βρίσκεται στην 9η έκδοσή του.

Το 9o NGFL έχει μπει στην τελική ευθεία και σκοπεύει να εντυπωσιάσει τον κόσμο που θα το επισκεφτεί στις 7 και 8 Μαΐου στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

9o NGFL | To fashion event που προβάλλει νέους σχεδιαστές έρχεται τον Μάιο με industrial concept

Πάρε την πρόσκλησή σου εδώ

Το New Generation Fashion Lines φέτος την Άνοιξη μεταφέρεται σε έναν χώρο, ο οποίος δεν επιλέχθηκε τυχαία. Το περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί σημείο ένωσης της ιστορίας και του σύγχρονου πολιτισμού. Ένας industrial χώρος, concept που πρεσβεύει το event από την αρχή της ύπαρξής του, δίπλα στη θάλασσα που δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και βοηθά τους νέους σχεδιαστές να κάνουν το ντεμπούτο τους και να συστηθούν στον κόσμο. Η εκδήλωση έχει την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και τη συνεργασία του Εμπορικού συλλόγου Πειραιά καθώς, και του Ελληνικού Ιταλικού Επιμελητηρίου.

Μάλιστα, η συνεργασία του τελευταίου βοηθά στη στοχευμένη προσπάθεια διεθνοποίησης του event, και προώθησης των αριστούχων αποφοίτων σε διεθνείς γνωριμίες.

Τι θα δούμε στην 9η έκδοσή του:

Runway shows

Στο ανοιξιάτικο NGFL θα παρουσιαστούν οι συλλογές των ανερχόμενων σχεδιαστών, Charis, Lina Gavra, Theou Tailor Made, Spiros Eleutheriou, Tassos Ntove, Bailly du Bois και Amaltheia καινούργια brand names που σέβονται το ελληνικό στοιχείο και προσδοκούν την αναγνώριση από το κόσμο, στον οποίο παρουσιάζουν τη δουλειά τους. Ο creative director γνωστός fashion expert Μιχάλης Πάντος, επιμελείται τα fashion shows και υπογράφει την επιτυχία της παρουσίας των σχεδιαστών.

yhrhrh

GRADUATE FASHION

Στο 1ο Graduate Fashion αριστουχοι τελειόφοιτοι από σχολές μόδας Ελλάδας και εξωτερικού, με μεγάλο χορηγό των δημόσιων σχολών την Ευρωπαική Πίστη θα προβάλλουν στους επισκέπτες τις συλλογές τους, με σκοπό τη γνωριμία και την επαφή τους με το αγοραστικό κοινό.

Avioti Fashion ED, Pansik, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, ΔΙΕΚ Γαλατσίου, ΔΙΕΚ Ελληνικού-Αργυρούπολης και ΔΙΕΚ Χαϊδαρίου, καθώς και η μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής της Accademia della Moda από την Ιταλία συνθέτουν το ντεμπούτο του Graduate Fashion στην Ελλάδα που στόχο έχει να γίνει η γέφυρα μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας.

hffhfh

Πάρε την πρόσκλησή σου εδώ

Installations

Jewels, designers με ιδιαίτερα κοσμήματα, χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ από ταλαντούχους δημιουργούς, δουλεμένα στη λεπτομέρεια και με πολλή αγάπη, παρουσιάζονται στους καλεσμένους, μέσα από 30 installations και δημιουργούν ένα μοναδικό event με ενδιαφέρον για μόδα και τέχνη που δεν το συναντάμε στην Ελληνική αγορά.

"Τhe Art Unites”

Σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να υποδεχτεί 40 εικαστικούς, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες που με τα έργα τους θα αποδείξουν για άλλη μία φορά πως η τέχνη ενώνει. Στο NGFL μάλιστα που η Τέχνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, αυτή η ένωση αποτελεί μόνιμο δεσμό. Η έκθεση ζωγραφικής έχει την επιμέλεια του Χρήστου Πετρίδη.

dgdgd

Φέτος, το 9ο NGFL στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου.

Μη χάσεις αυτό το event που θα σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις και τις δύο ημέρες τα fashion shows των νέων σχεδιαστών και να γνωρίσεις τις ιδέες των άλλων δημιουργών - καλλιτεχνών για το καλοκαίρι που έρχεται.

Δημοσιογράφοι, σχεδιαστές, fashion bloggers, showrooms και όσοι έχουν ζήσει τη διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια, θα βρίσκονται και πάλι εκεί. Το φετινό NGFL και με τον συνδυασμό του Graduate Fashion θα γίνει το θέμα της συζήτησης στον κόσμο που ασχολείται με τη Μόδα. Το αύριο στη Μόδα ξανασυστήνεται μέσα από το fashion event που ξεχωρίζει για το επίπεδό και την αισθητική του.

khk

Πάρε την πρόσκλησή σου εδώ

Event info:

Πότε: Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαΐου

Ώρες: 11:00-21:00

Διοργάνωση: Stalexpo, τηλέφωνο επικοινωνίας 2108214687

Υπεύθυνες Επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου-Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ