Follow us

Στην ανοιξιάτικη φύση, με σύμμαχο την καλή διάθεση και… κάτι παραπάνω!

Η Άνοιξη είναι επιτέλους εδώ, η φύση έχει ξυπνήσει για τα καλά και το μόνο που θέλετε είναι να χαρείτε τον ήλιο και τον καθαρό αέρα της θάλασσας ή της υπαίθρου.

MissBloom TEAM
γδγδφγδ

Όμορφες στιγμές στη φύση σας περιμένουν, λουσμένες από τις απαλές ακτίνες του ανοιξιάτικου ήλιου. Ταυτόχρονα, ο καλός καιρός ευνοεί τις εργασίες του σπιτιού και φυσικά το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι ή barbeque. Στις εξορμήσεις σου στη φύση, ο ανοιξιάτικος ήλιος σού χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες, μπορεί όμως να προκαλέσει και ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Παρόμοιους κινδύνους επιφυλάσσουν και οι εργασίες εντός και εκτός σπιτιού, καθώς τα οικιακά εγκαύματα είναι αρκετά συχνά και μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Το ηλιακό έγκαυμα και τα επιφανειακά εγκαύματα προκαλούν φαγούρα στο δέρμα. Η φαγούρα είναι η αντίδραση μέσω της οποίας το σώμα προστατεύεται από μικροτραυματισμούς που δεν είναι αρκετά σημαντικοί για να "καταγραφούν” ως πόνος. Είναι σαν ένα είδος "συναγερμού” του οργανισμού στην επιδερμίδα. Η φαγούρα είναι συνήθως ενοχλητική, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε ξύσιμο το οποίο θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Στην ανοιξιάτικη φύση, με σύμμαχο την καλή διάθεση και… κάτι παραπάνω!

Αναρωτιέσαι λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να ανακουφίσεις τη φαγούρα και να συνεχίσεις ανέμελα τις δραστηριότητές σας. Για την αντιμετώπιση της φαγούρας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν με δραστικά συστατικά που προσφέρουν αντιισταμινική και αντικνησμώδη δράση. Καλό είναι επίσης το προϊόν αυτό να προσφέρει δροσιστική και καταπραϋντική αίσθηση στην επιδερμίδα.

Για την ανακούφιση από τη φαγούρα, οποιαδήποτε και αν είναι η αιτία που την προκαλεί, σύμμαχός σου είναι το Fenistil! Εκτός από τη φαγούρα που προκαλούν τα τσιμπήματα εντόμων, το Fenistil ανακουφίζει και από τη φαγούρα που προκαλούν το ηλιακό έγκαυμα και τα επιφανειακά εγκαύματα. Περιέχει μηλεϊνική διμεθινδένη, ένα αντιισταμινικό με αντικνησμώδη δράση. Χάρη στην υφή του, δροσίζει ευχάριστα, ενώ διεισδύει αποτελεσματικά στο δέρμα για να προσφέρει άμεση ανακούφιση από τη φαγούρα μέσα σε λίγα λεπτά.

ξγξγ

Χαρείτε τις ανοιξιάτικες εκδρομές και την ομορφιά της φύσης καθώς και τις Κυριακές σας με τους αγαπημένους σας! Το Fenistil, κατάλληλο για όλη την οικογένεια, είναι εκεί όταν το χρειάζεσαι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ